Neva?

 Mám mnohem víc důležitějšách věci, než se bavit o rýmé. The End.  

Komentáře

  1. Va! :( To nám fakt zbydou jen televizní dementi, co ničemu nerozumějí, ale o to víc straší?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti mají právě díky tomu navrch. Vlastní pořady v rozhlase třeba. Konvalinka si hraje na Grygara, ale moc mu to nejde.

      Vymazat
  2. Myslím, že nemáš. Jinak se probudíš a zjistíš, že žiješ vě světě, kde Tě za kýchnutí mohou bez varování zastřelit.

    Jsi jediný, kdo tomu rozumí. Shodou zvláštních okolností. Byl jsi Bohem vybrán. Ale i když je jisté, že se Ti Bůh vysměje, protože to je jeho způsob, stejně Ti tuto povinnost nikdo neodpáře. Třeba se díky tobě spolu Bohu zasmějem za jednou my.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buďte zdráv, mohu se zeptat, jak vychází agentový model pro nadcházející období? Určitě jste již upravil parametr pro Ο.

      Vymazat
    2. Nene, jen za reprezentativní měřítko výskytu choroby považuji počty lidí na JIP a ne PCR pozitivitu. Pak to vychází. Už je to zralé na vypuštěné do světa, ale vůbec teď nestíháme, protože se u nás točí technologické firmy, které od nás chtějí koupit tři různé věci. :-)

      Takže lidstvo nebude poučeno...

      Vymazat
    3. Aha, no ale JIP je více méně od konce ledna konstantní…

      Vymazat
    4. Přesně tohle model předpověděl. Nic se nemuselo dodatečně kalibrovat. A není to sezónní virus, protože jinak by jaro nastalo už před vánoci. Příští vlna září 2022 tvaru vlny přes republiku.

      Vymazat
    5. To ale asi není nezbytně důkazem toho, že se nejedná o sezónní virus. Vždyť je respirační a těm se mimo teplé měsíce daří již z principu a podle starších modelů sezónních respiračních nemocí, také chodily v amplitudách, nikdy se standardně netvořily celosezónní peaky v podobě vodorovné přímky, Duškovy stolové hory…

      Vymazat
    6. No, nevím jak už by se mělo dokazovat, že to není sezónní virus, než že se nechová sezónně. Letos aby ho vůbec rozběsnili, museli říct očkovaným, že jsou bezinfekční. Jinak by žádná nadúmrtí ani nebyla a jak by se ty vakcíny prodávaly, no ne? Skutečná vlna nákaz je až teď, ale to už je jiný druh.

      Vymazat
    7. Jiný kmen je jistě původcem dílčích, přesto zásadních změn v chování, to nelze popřít...
      Nemyslím, že je zapotřebí to nějak dokazovat, tedy jak jeho aktivita probíhá během celého roku, prostě nějak probíhá, vyjma teplých měsíců. Tedy možná nelze přesně říct, kdy má sezónu, nic méně lze říct, kdy ji rozhodně nemá. Asi takový mám z toho pocit…

      Vymazat
    8. Pěkně jste to napsal. Být Bohem vybrán. Hrozba, že "Tě za kýchnutí mohou bez varování zastřelit" tu je. Pevně doufám, že nastane "Třeba se díky tobě spolu Bohu zasmějem zas jednou my." Omlouvám se, že dokážu akorát přežvejkat, co říkáte, ale nic originálního mne nenapadá. Chci tak vyjádřit díky a podporu Vám a panu doktorovi.

      Vymazat
    9. Takže Kdy bude konec? Španělka trvala tři roky.

      Vymazat
  3. Pokud je Vám blbě, tak po dobu nemocí určitě ano. Ale jinak ne. Jedeme v tom všichni a konec ještě nenastal. A k tomu všemu tu asi budeme mít nového hlavního cenzora v podobě Moravce.

    OdpovědětVymazat
  4. Va, a co přejít na twitter? Najdem si Vás...

    OdpovědětVymazat
  5. Chápu, že se o tom asi nedá moc mluvit... Každopádně pro mě jako pro naprostýho laika, červený otazníčky v hlavě pořád zůstávaj. Po pláštíkem boje proti rýmě a za použití psychologického nátlaku proběhla vakcinace velké části populace neprověřenou látkou. Poté přišli vědci z Izraele a doporučili nám vitamín D...

    OdpovědětVymazat
  6. Co treba tohle: Ruth Tachezy varovala pred tim, ze by se po odezneni vlny omikronu z neproockovanych komunit mohla zacit znovu sirit nebezpecnejsi predchozi varianta delta?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať to doloží daty pravděpodobností. Plácat dokáže každej.

      Vymazat
  7. Opravdu budeme muset porad dokola cist zvasty od Madaru, Tachezy, Dolejsich, Straku, Gibisu, Valku, Rakusanu???

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych zkusil pár slov o kapesníku...😊

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.osel.cz/12177-spike-protein-aktivuje-endogenni-retroviry.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=8YVXHJzuRqL-202202140508&dop_id=15412599

    Spike protein aktivuje endogenní retroviry

    Z článku cituji: "... Pokud někdo pochopil článek jako varování před vakcinací (ač v něm nic takového není), a jako podporu hnutí antivax, tak s tím nic nenadělám. Mohu jen litovat, že jsem to nenapsal nějak líp a nezdůraznil, že prodělání nemoci je větší problém, že jsem předpokládal, že zdejší čtenář sem chodí opakovaně a zaregistroval články jako třeba: „Očkovat nebo neočkovat“, „Očkovací lídr a limity vakcinace“, „Pilulka na COVID-19 umutuje virus k smrti,… "

    Jinými slovy, pořád je nejlepší imunita po prodělání aniž byste měl nějaké následky a úplně nejlepší je, když jste mezi 30% lidí, kteří mají zkříženou imunitu a nenakazí se. Ale to radši zkoumat nebudeme, všichni se na naočkujte a očekávejte, že přes všechno očkování stejně nemoc Covid19 dostanete - ostatně budete očkováni proti jiné mutaci, než je momentálně v populaci. Takže budete riskovat následky po očkování i po onemocnění.

    Domnívám se, že autor přesně ví, co píše. Jen také ví, že by mu článek toho vyznění na osel nepřijali. A možná se i trochu sám bojí toho, co se dozvěděl - a, ehm, před čím jsem já varoval někdy už před rokem a půl. Tedy v tom smyslu že existují endogenní retroviry a že my organismus lokálně zaplavujeme cizí RNA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem říkal, že se bojím, že ty mRNA vakcíny budou největší medicínský průser v historii. Jen doufám, že ne nakonec takový.

      Vymazat
    2. Já jsem se zatím nenakazila, i když pracuji s lidmi a respirátor nosím pod nosem. Domácí test na protilátky z kapky krve taky nic. Myslíte, že už bych si mohla oddychnout, že patřím mezi 30% šťastlivců?

      Vymazat
    3. SÚKL v dubnu 2021 důrazně nedoporučil vektorové vakcíny pro použití u lidí mladších 60 let. To bych chápal, ale proč mRNA jo? Jak můžou pustit naočkování tak velké části populace vakcínou, u které ještě nemají žádná historická data...

      Vymazat
    4. Johne, že se ještě ptáte.

      SÚKL a Státní zdravotní ústav byly zřízeny "218/2000 Sb. ...zajišťovat pro státní správu „odborné vědecké práce a zkoumání potřebná k účinným zdravotním opatřením a podporovat výchovu v preventivní medicíně...."

      Dnes ovšem státní správa potřebuje něco zcela jiného. Potřebuje program typu konec - začátek, který zpětně zdůvodní jakékoliv jejich politické rozhodnutí. Douglas Adams, Holistická detektivní kancelář Dirka Gentlyho.

      Vymazat
    5. Není zač. Je to projev mého vrozeného exhibicionismu.

      Vymazat
  10. Rakouský kancléř nevyloučil konec povinného očkování proti covidu

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rakousky-kancler-nevyloucil-konec-povinneho-ockovani-proti-covidu-40387044#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=BBsatksTtP5-202202140505&dop_id=40387044&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01281-1

    Measuring OAS1 levels in 504 individuals, we found that higher plasma OAS1 levels in a non-infectious state were associated with reduced COVID-19 susceptibility and severity. Further analyses suggested that a Neanderthal isoform of OAS1 in individuals of European ancestry affords this protection.

    Neandertálci to přežijou !!!

    OdpovědětVymazat
  12. https://www.lidovky.cz/domov/t-bunky-omikron-protilatky-covid-imunita-imunolog-vojtech-thon.A220214_124135_ln_domov_vag?zdroj=LN_top

    ‚Zabijácké‘ T-buňky jsou lepší než protilátky, dělají problém i omikronu

    UFFF - po dvou letech....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nová modla: data, data, data. OK, v pořádku. Ale jen jestli se u toho nezapomnělo na zdravý rozum a historické vědomosti o imunitě

      Vymazat
    2. No, taky by se mohlo jezdit bryčkou.

      Vymazat
    3. To byly ještě doby, kdy lidé tolik nekvaltovali. Smrt si nás stejně všechny najde.

      Vymazat
    4. Spíše jsem chtěl říci, jestli není předatovano, že i DATovi by z toho čipy šly kolem :)

      Vymazat
  13. Tak jak válčíte s omikronem, pane doktore?

    OdpovědětVymazat
  14. Hořejší právě teď na ČT 24.. ...Očkování je naprosto zásadní věc...🤑🤑

    OdpovědětVymazat
  15. Va. Někdo by to měl vyvažovat. Alarmisté evidentně nic lepšího na práci nemají...

    OdpovědětVymazat
  16. Mně taky va - potřebujeme vaše informace a příspěvky a komentáře a všechno

    OdpovědětVymazat
  17. Moc mi chybíte, pane doktore. Doufám, že jste zdráv. 🍀🙏

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně také hlas pana doktora chybí a doufám, že se zotavuje.

      Vymazat
  18. „Očkování mělo být od začátku zcela dobrovolné a nikdo se nemusel cítit podvedený, že není pozitivně diskriminován. Z nikoho nedělá blba to, jestli se očkoval nebo neočkoval, obě varianty jsou v pořádku. Pokud chtěl ovšem očkováním někdo jen dosáhnout výhody v rámci práva a dnes se zlobí, že není privilegován, pak je dobře, když se cítí jako blb,“

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vondracek-Z-nikoho-nedela-blba-to-jestli-se-ockoval-nebo-ne-693155

    OdpovědětVymazat
  19. Va! Protože jste mne vyučil (samozřejmě jen trochu, jak je možné) v chápání imunitních mechanismů, za cenu Vašeho velkého úsilí. Vaše námaha, snaha osvětlit, zpřístupnit Vaše vědění, co možná nejvíce lidem není určitě marná. Chápu, že se potřebujete věnovat jiným věcem než rýmě. Ať je Vám brzy dobře a ať nezanevřete na své čtenáře, aspoň ne úplně...nezanevřete je špatně, ať Vám zbudou na ně nějaké síly a čas a nebudete si myslet, že je to zbytečné. Děkuji Vám za Vaše úsilí.

    OdpovědětVymazat
  20. Prosím tě, čekáme na Tebe, že něco napíšeš!

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím, že i pan doktor Šinkora je unaven, když tak dlouho píše a vysvětluje do dubu / mluvící hlavy v TV , kteří melou to samé dokola / , myslím , že je to řízené a záměrné...

    Přeji hodně zdraví a taky by mně hodně vadilo , kdybych už žádné články a vaše vysvětlení nemohla si přečíst .... děkuji

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.