Tak jsem zase na fb zablokován na 30 dní. Docela mě to začíná bavit. Vlastně tímto způsobem testuji úroveň tamní cenzury a stupeň idiocie těch, kteří mě blokují.

Napsal jsem totiž, že v naprosto proočkované, díky SARS Cov-2 připosrané Jižní Koreji řádí omikron, posílá lidi do špitálů a spoustu jich zabíjí. A vysvětlil jsem, že je to z důvodu tuposti jejich vlády, která si myslela, že se před tím schovají, pak se masívně naočkují a vylezou. Takže vylezli a  začíná jim kolabovat zdravotnictví a pohřební služby. 

No a neopomněl jsem komentovat, že vakcíny od Pfizeru a ostatních jsou špatně navržené, zastaralé a málo účinné. A ejhle, pravda je pět Metablokována. Už tam asi budu posílat jen fotky svého jídla v restauracích a autoportréty s vnučkami. Nic jiného ta nablblá paltforma neunese. Jen by mě zajímalo, kdo mě udal. Jarek Nohavia, Jimmy Čert a ani Pepa Nos to nebyli, spíš někdo z odborné komunity. Zatím bezpečně vím, že udávají Konvalinka a Šebo a mám podezření, že i Hel. 

A teď k tomu, co se děje u nás. Omikron "kosí" přeočkovaný zdravotní personál (jinými slovy ho posílá s velmi nepříjemným nachlazením do postele) a nás s postinfekční imunitou nechává na pokoji. Pochopitelně, protože:

Slizniční infekci žádná systémová adaptivní imunita získaná vnitrosvalovým očkováním, prostě žádné IgG a ani vnitřní CTL nezastaví. My jsme totiž vnitrosvalovými vakcínami tělu řekli, že SARC Cov-2 je vnitřní virus, což je lež. Jediné, co to mohlo udělat, byla ochrana seniorů, kteří už ztratili dětskou imunitu a neměli čas na čtrnáctidenní tvorbu protilátek, když se koronavirus dostal tam, kam neměl a ani "nechtěl". Už to možná pochopili i Hel s Hořejším a to by bylo něco.   


Kdysi dávno, když se všichni jen báli a panikařlĺi, jsem napsal, že se do nás integruje nová rýma. Psal jsem, že díky evolučním mechanismům pozabíjí spoustu seniorů a děti nechá na pokoji. Všechno také naznačovalo, že děti budou nejlepší "slizniční vakcínou", protože toho v sobě měly díky fantastické dětské imunitě málo a infekce od nich je, což dává adaptivní imunitě dostatek času to rozpoznat a namnožit se. Proto jsem se rozhodl pro experiment připomínající variolaci a v zimě 2020 jsem se cíleně nakazil od vnučky. Když její máma byla smyslů zbavená :) a Laurince teklo z nosu, vzali jsem si jí na víkend. V pondělí, po cestě na Slovensko, mi vyšla řetězová reakce a tak jsem kurs vedl přes Teams. Trochu víc jsem pospával a lehce pokašlával a od té doby jsem imunní. Díky tomu, že se kvůli své práci musím neustále testovat, vím, že  jsem prošel všechny použitá písmena řecké abecedy. Jediný následek ovšem byl, že jsem musel být doma a hromadila se mi práce v terénu. Až omikron byl konečně taková rýmičko - kašlíkovitá záležitost a zůstal mi po něm kašel dalších 14 dnů. Což je pro mě důkaz, že je to konečně ta pravá pátá koronarýma, mám to tak celý život. Vítej v nás, pětko mezi lidskými koronaviry.  

Protože měl i u mě, již zela imunního člověka, omikron projevy "nejhorší", dokážu si představit, jak to teď naškoupili ti relativně mladí lidé, kteří byli k očkování donuceni zaměstnavatelem a státní správou anebo byli tak hloupí, že se nechali opíchat kvůli pivu a horám. Prodělané očkování totiž průběh omikronu evidentně zhoršuje. 

Nazýval jsem to od začátku hnusnou rýmou, protože mnozí starečci neměli šanci a statisticky bylo jasné, že na to zemře i zanedbatelné promile mladších. Nadávali mi, dehonestovali mě, dezinformátorem mě nazývali. Lukáš Pollert prý dostal za citaci nějakého mého výroku anticenu od klubu Sisyfos, což mi úplně obrátilo pohled na tento spolek. Doufám, že se od toho aspoň Grygar distancoval, protože namísto spolku s kritickým myšlením teď vypadají jako horda arogantních polovzdělanců. Česká hlava Hořejší by mě vyhodil ze zkoušky a pošuk Flegr mě nazval prodavačem fluorocytometrů, chudák. 

Tohle všechno je mi úplně jedno. Na zodpovědné státní struktury a jejich odborníky kašlu, jsou to špatně vzdělaná individua, která neznají principy mukózní imunity a pletou si koronaviry s chřipkou. Dalšími zářivými příklady jsou Smejkal, Šebo, Vašáková a Tachezy. Totéž platí o prakticky všech biochemicích, virolozích a epidemiolozích, kteří se veřejně ztrapňovali. Výjimkou je Prymula, který to pochopil,ale stejně jako Maďar, Konvalinka a mnozí další na tom pekelně vydělali. Všechno, co se oficiálně dělalo, byl špatně, jenže na to adaptivní slizniční imunita kašle. Má za úkol nás chránit před viry a ne valit nějakou propagandu.
Kdo očkoval své děti je blb. Asi jako ten, kdo pořád jí špenát v naději, že mu dodá železo. Všichni očkovaní v sobě máte spoustu protilátek proti něčemu, o čem ani nevíte. Polyetylenglykol není virus a ani jeho součást. Ale to snad vadit nebude. Na dlouhodobé vedlejší účinky mRNA chemikálií si budeme muset počkat. 

Jen z jednoho mám obavu. Že nějaký Válek nebo jiný produkt našeho zdravotnictví zase zavede respirátory a společenské odloučení. Slizniční imunita má relativně krátkou paměť, nebezpečí se jí musí neustále připomínat. Asi jako evropanům to, že rusáci jsou arogantní agresivní hovada, se kterými není radno mít nic společného a čím dál od nich, tím lépe. V něčem se slizniční imunitě podobáme, alespoň hyperbolicky.     


A ještě grafická ukázka toho, jak fungují vakcíny na nepromořené populaci, která si myslela, že se schová, naočkuje se a vyleze, hihi:







 

 


   

Komentáře

  1. Historie se opakuje pořád dokola. V době covidové vidíme přesně to, co v roce 2003 dokonale popsal Michael Crichton v přednášce o nesmyslnosti vědeckého konsensu. Ukradnu sem krásný odstavec z českého překladu z https://dfens-cz.com/od-mimozemstanu-ke-globalnimu-oteplovani-aneb-jak-konsensus-a-politika-zabili-vedu/

    Během minulých staletí byla jednou z hlavních příčin úmrtí žen horečka omladnic (po porodu). Zemřela na ni jedna ze šesti žen.
    V roce 1795 přišel Alexander Gordon z Abeerdeenu s myšlenkou, že horečky omladnic jsou infekční a daly by se léčit.
    Konsensus řekl, že tomu tak není.
    V roce 1843 přinesl Oliver Wendell Holmes důkazy o tom, že je horečka omladnic nakažlivá.
    Konsensus řekl, že ne.
    V roce 1849 Semmelweiss názorně předvedl, že v nemocnicích pod jeho vedením se povedlo horečku omladnic prakticky vymýtit pomocí hygienických opatření.
    Konsensus řekl, že je žid, ignoroval jej a vyhodil jej ze jeho místa. Všeobecná shoda na tom, co s horečkou omladnic přišla až na počátku 20. století. Konsensu trvalo 125 let, aby se dobral správného výsledku — navzdory snahám prominentních „skeptiků“ po celém světě, kteří byli ignorováni a ponižováni. A navzdory nekončícímu umírání žen.
    A dalších příkladů by se daly najít ještě spousty.
    Ve 20. letech 20. století umíraly v USA desetitisíce lidí — hlavně chudých — na nemoc, zvanou pellagra. Vědecký konsensus říkal, že je infekční a že je potřeba najít „mikroba pellagry“. Americká vláda pověřila brilantního mladého vědce, Dr. Josepha Goldbergera, aby našel onu příčinu. Goldberger došel k závěru, že stěžejní faktor byla strava.
    Konsensus se nadále držel teorie o bakterii.
    Goldberger názorně předvedl, že dokáže nemoc vyvolat pouze složením jídelníčku. Aby předvedl, že pellagra není infekční,nechal sám sobě a svému asistentu vstříknout krev pacienta trpícího pellagrou. On a další dobrovolníci si utírali nosy kapesníky pacientů trpících pellagrou a polykal strupy pacientů, čemuž se začalo říkat „Goldbergovy seance hnusu.“ Nikdo z nich nebyl nakažen.
    Konsensus i nadále trval na svém.
    Byl pro to i politický důvod, protože kdyby se prokázalo, že za epidemií pellagry stojí podvýživa, znamenalo by to nutnost sociální reformy v jižanských státech. Takže se konsensus po léta bránil pravdě — ve 20. století, vzdor důkazům i epidemii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, excelentní. Také jsem viděl film o učiteli, kterého zničili za to, že učil žáky Darwinovu teorii. A taky vím, jak reagují rusáci na válku na Ukrajině. A film Rozpuštěný a vypuštěný mi rovněž neunikl. Nevadí mi, že mě blokují a po uznání může v Česku toužit jen blázen. Vemte si - z lidí, které znám dostala ocenění Žena roku Říhová, která vedla Falzifikátorský ústav Akademie věd a Českou hlavu Hořejší, který ani nerozumí své knížce o imunologii. Jen poukazuji na to, že cenzura je u nás součástí veřejného prostoru. O úloze veřejnoprávních médií ani nechci mluvit.

      Vymazat
  2. Válek by se měl klepat před nějakou kolektivní žalobou rodičů očkovaných dětí nebo samotných očkovaných dětí až dospějí a budou trvale poškozeni. Protože výrok SÚKL je autoritativní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On nese pouze politickou zodpovědnost, pravděpodobně by mohl tak maximálně přijít o ministerské křeslo. Klepat by se měli ti pediatři, co látku fyzicky podali, ti nesou faktickou zodpovědnost, pokud tedy zákonnými zástupci nebyl podepsán nějaký právně výmluvný dokument, který je zodpovědnosti zbavuje. V očkovacích centrech byl noname personál, ty nikdo nedohledá…

      Vymazat
  3. Pořád čekám na nějaký další příspěvek od pana doktora a nic, tak mě napadlo, mrknu sem, jestli zase není zablokován. A ejhle, je to tady.

    OdpovědětVymazat
  4. Další banán, za téma, které je ve své podstatě už téměř minulostí.
    Opravdu hezký a názorně efektivní test cenzury…

    OdpovědětVymazat
  5. vzácné čtení na internetu - příspěvky normálních lidí...
    děkuji!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.