Co nám SARS Cov-2 řekl o odvaze současných politických elit a hlavně o nás

Tak se nám opět nenaplňují hrůzostrašné scénáře šířené strašidly jako jsou Smejkal, Hořejší, Šebo, Flegr, Tachezy,  Kubek a další. Naprosto neoddiskutovatelný pokles v nemocnicích sice poněkud zpomaluje, nicméně o přetíženosti se vůbec nedá mluvit. Lidí v těžkém stavu, kteří v sobě mimo jiné mají SARS Cov-2, už máme skoro stabilně méně než tři na jeden okres, namísto set tisíc nakažených je těch tisíců třicet, daleko méně než u očkovacích Hujerů v Portugalsku, a nakažené děti se vesele prohánějí v karanténě po zahradě, některé s rýmou. A mimochodem přeočkovaných Portugalců teď umírá více než k očkovací diktatuře odolnějších Čechů.

Ze zahraničí chodí o omikronu jen samé příznivé zprávy a některým vládám už došlo, že pokud se chtějí udržet u moci, musí přestat hysterčit a začít uvolňovat nablblá a naprosto neúčinná opatření proti běžné rýmě omikron. Našim nedošlo ještě nic a proto chtějí prosadit tu očkovací diktaturu zvanou Pandemický zákon. Můj hlas už nikdy nedostanou. Já věděl, že ODS, která na ministra spravedlnosti nominovala Blažka, je ta stará ODS, jak ji znám už léta. Tolik o politice, užijte si je.  

Jednozančně už víme, že ta poněkud méně účinná, velmi krátkodobá a zastaralá chemikálie od Pfizeru sice umí zabránit těžkému průběhu COVIDu u seniorů coby ohrožené skupiny, ale to je vše, co umí. Přesto budeme očkovat malé děti třetí dávkou. Už i v Izraeli, dnes již proslulém experimentováním na vlastním obyvatelstvu, pochopili, že očkovat donekonečna něčím, co na převládající variantu prakticky vůbec nezabírá, není (jejich terminologií) úplně košér. A i jiné země začínají naslouchat té části imunologů, kteří se nepodělali a racionálně popisují, co se děje a bude dít.  

Ale pořád nám budou lhát, cenzurovat rozumné experty a pořád nás buzerovat nesmyslnými nařízeními a opatřeními. A my si to, obávám se, že ještě stále většinově, necháme líbit. A budou lži omílat a obhajovat donekonečna. Takže lži znovu, jedna za druhou (a to zdaleka nemám čas psát o všech):

Tzv. mRNA jsou vakcíny a nejsou experimentální. Lež, protože je to první použití chemikálií obsahujících mRNA coby vakcín. Nebyly řádně prověřeny a testovány a byly povoleny v nouzovém režimu bez následného řádného testování účinků a důsledků. Zkuste si stěžovat na nežádoucí účinky nebo podezřelá úmrtí.... Technologie sice byla testovaná na zvířecích modelech, ale nebyla nikdy schválená a použita ani u hospodářských zvířat. Pfizeru, BioNTechu i Moderně muselo být známo, že protilátková odpověď je velmi krátkodobá. Buněčná cytotoxická imunita je možná o něco delší, ale ta se netestovala, netestuje a dlouho se o ní vůbec nemluvilo. Protilátková krátkodobost je pravděpodobně způsobená tím, že takovéto nabídnutí genetického materiálu viru imunitnímu systému nevytváří depozity (imunokomplexy) v lymfatických uzlinách a slezině, které by udržely B buněčnou a tím pádem i protilátkovou odpověď na dostatečné úrovni. Nejsou to ani vakcíny povahou, tedy do těla uměle vpravené látky, které svého příjemce dostatečně a dlouhodobě chrání proti patogenu nebo toxinu. Výroky výrobců a tzv. expertů, že jsme to nemohli tušit jsou buď vědomá lež anebo nevědomý žvást, což je snad ještě horší. A kolikže má být dávek podle návodu k použití? Opravdu nejsou třetí a případné další dávky aplikace dvoudávkové vakcíny v nouzovém režimu experiment? A co to tedy je?

Očkovaní se nemohou nakazit a nemohou nakazit okolí. Tuto lež jasně vyvrátila praxe. Jen úplný laik nebo v  expert-idiot si mohl myslet, že vnitrosvalové podání něčeho, považovaného za vakcínu, může vyvolat slizniční imunitu a tím pádem ochránit oronasální povrchy před infekcí a pomnožením respiračního viru. Je celkem lehko dohledatelné, kdo je idot. Nejznámější výrok v tomto směru je od bývalého ministra Blatného. Ale dobře víme, co říkali ostatní a kdo Blatnému radil. Mimochodem - tahle lež privedla na JIPky a dokonce i pozabíjela tisíce seniorů, které nevědomky nakazili jejich očkovaní lékaři, ošetřovatelé, příbuzní a také asi děti, které dědečkové a babičky hlídali, protože jim nějaký blb zavřel školy a školky.    

Očkování zabrání naprosto vzácnému syndromu PIMS u dětí. Tohle je také lež, protože to dnes nikdo neví a ani nemůže vědět. Kdyby říkali "snad" nebo " možná", tak je to hypotéza, která se buď potvrdí anebo ne. Nejsem si ovšem jistý, jestli by se takovéto hypotézy měly ověřovat snahou o experiment na celé dětské populaci, zvláště, když neznáme dlouhodobé účinky těchto experimentálních látek a hlavně jakým způsobem ovlivní tečkování vybudování normální imunitní odpovědi dítěte proti běžné dětské rýmě. Pevně doufám a dokonce i věřím, že se nic závažného nestane. Pokud ale ano, je to zločin proti lidskosti a ti, kteří to povolili, propagují a provádějí, by měli být hnáni k zodpovědnosti. Děti mají svou úžasnou protivirovou CTL imunitu a vůbec nechápu, proč jejich imunitní systém tečkováním tlačíme do převažující protilátkové odpovědi, navíc proti variantě SASRS Cov-2, která už vymizela. Čeho tím můžeme dosáhnout, zcela jasně ukazuje nulová účinnost dříve terapeuticky vynikajících tzv. monoklonálních protilátek vyvinutých proti původní variantě uniklé z labratoře ve Wu-chanu. A počítá vůbec někdo myokarditidy a embólie po očkování? Nejhorší je, že chceme masívně očkovat a očkujeme uprostřed maxima vlny epidemie, kdy mnozí očkovaní jsou zároveň nakažení. Aniž bychom je před očkováním testovali a před tzv. posilovací dávkou aspoň změřili hladinu protilátke. A to ani u dětí.  

Očkovaní jsou lépe chráněni než lidé, kteří infekci překonali. Tohle opět mohl tvrdit jen někdo, kdo adaptivní imunitě vůbec nerozumí, tedy jenom mezi profesory Hořejší, Gurbhoffer a Flegr, dále prezident ČLK Kubek, dále celá řada biochemiků jako jsou Konvalinka, nějací ti virologové, třeba dr. Tachezy, dokonce i inženýři, jako je Peter Šebo..... promiňte, jestli jsem na někoho zapomněl. Myslím, že k tomuti nesmyslu se nemusím dál vyjadřovat. Jak chrání Pfizer a prodělaná infekce snad už všichni víme.

K celé věci se vyjadřuje několik odborníků, kteří jsou antivaxové, rozbíječi konsensu a  ničí snahu oficiálních činitelů v boji s pandemií: Tohle je taky lež, ale celkem neškodná. Pokud nemá povahu malého détěte, nikomu to neubližuje, člověk alespoň průměrné inteligence se tomu musí smát. Jsou to (bez titulů) Hana Zelená, Zdeněk Hostomský, Karel Drbal, Lukáš Pollert, Jiří Beran, Zuzana Krátká a pár, bohužel jen pár, dalších, včetně mě. Jenže my víme, o čem mluvíme a co říkáme. Prostě jsme se nezbláznili z rýmy, i když to byl masakr, především mezi přestárlými seniory. Protože  pro seniory je každá nová rýma strašně nebezpečná, stejně jako sedmdesátiletá žena již těžko porodí dítě a sedmdesátiletý muž by se raději o děti neměl snažit. Říkám tomu analogicky imunopauza a souvisí to s definitivním koncem aktivity brzlíku.  

Netušíme a nemůžeme nic říct o původu SARS Cov-2. A teď budu mluvit jen sám za sebe. Když v čínských laboratořích tuhle novou rýmu vyšlechtili z netopýřího koronaviru a uteklo jim to (všechny další hypotézy jsou velmi málo pravděpodobné, i když to nikdo nemá odvahu přiznat), netušili, že se jim povedlo přesně to, po čem jejich vůdci touží. Číňanům vlastně stačí se množit a počkat, až západní civilizace vymřou stářím, ale rádi by to nějak nenápadně urychlili. Tohle se jim fakt povedlo, i když zřejmě neúmyslně. Už jim před dvaceti lety "utekl" SARS, ale ten měl natolik rychlé projevy a byl naštěstí natolik smrtící, že lokální epidemiologická opatření stačila k jeho eliminaci, jako je tomu například u Eboly. Jak to bylo s MERS, netuším, ale vím, že na Blízkém východě mají velmi dobře vybavené a velmi dobře ukryté laboratoře, kolegové z firmy tam byli, takže to mám z první ruky. SARS Cov-2 je vlastně dokonalý - nelze se ho zbavit, ale přizpůsobil se, pozabíjel dostatek seniorů na to, aby vyvolal paniku, všichni časem zapomenou a nikdo se nakonec na nikoho zlobit nebude, protože na tohle se dá zapomenout a Olympiáda je přece v Číně.... Ale hlavně došlo k bezprecedentnímu otřesu západních ekonomik, ztrátě důvěry Evropanů v demokracii, hodnoty a své vlády. Co víc si může takový čínský vůdce přát, že.       

Pět lží stačí, musím pracovat, připravovat prezntace a dělat analýzy.... blog mě neuživí :). To bych musel psát o něčem opravdu cool, třeba o sexu anebo jídle.      


   

Komentáře

  1. Další super článek, pane doktore, nebudete zase někdy mluvit v Prima News nebo jinde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, vážená Tajemná princezno :). Zatím teď nemám pozvání na žádný kratší rozhovor, ale v neděli budu v debatě nazývané Hvězdy koronavirového nebe, nebo tak nějak. Asi v 8. Až to budu vědět přesně, dám to sem i na fb, který už bude odblokován. Sice s nimi končím, ale jen ohledně koronaviru, protože mě blokují, když řeknu slovo dítě, zablokují mě. Asi jsem pedofil. Mám rád děti a nesnáším, když je někdo píchá.

      Vymazat
    2. děkuju moc, fakt je fajn, že jsou lidi jako Vy

      Vymazat
    3. Jiri Sinkora 😂😂😂 uz dlho som sa tak nepobavila 👍👌👏 skvely blog a este lepsi comment

      Vymazat
    4. Skvělé! poučení a zároveň pobavení, lépe to nejde! Také děkuji a je fajn, že jsou lidi jako Vy.

      Vymazat
  2. Co skutečně vakcína dovede se bohužel dozvímě během tohoto a příštího týdne. Počet infekcí mezi očkovanými už narůstá. Jak to bude s úmrtími se pohužel dozvíme se zpožděním 6-9 týdnů, případně až zas něco vypadne z VZP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A napadá mě, že mnozí, aby jim nepropadla tečka, půjdou na třetí dávku klidně i pár dní po nákaze omikronem, což mi hlásila už kolegyně, že její imunitní systém si s tím poradí. Ono prej, když se nestihne třetí dávka v termínu, tak se pak musí začít znovu od začátku - dvě dávky a pak do 9 měsíců třetí - nevím, co je na tom pravdy, ale takhle jsem to slyšela. A nákazu omikronem mohou prodělat i bez příznaků nebo jen mírně a antigenní testy omikron nezachytí.

      Vymazat
    2. Můžu jen říci, že už jich nelituji. Ať si přečtou dnešní rozhovor s ředitelem Madety Teplým. Tak jsem se také potřetí očkoval a myslel jsem si, že to nepřežiju. Tak jak to mám doporučovat?

      Měl jste špatnou reakci?

      Šílenou. Já myslel, že zdechnu…

      https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-myslel-jsem-ze-zdechnu-sef-madety-o-ockovani-a-svete-po-covidu-186536#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=tMvyFkTwazS-202201250828&dop_id=186536&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

      Byl to ten magor, co nám spoluzaříznul projekt na testování buněčné imunity pomocí mikroskopie živých lymfocytů. Dobře mu tak.

      Vymazat
    3. Totiž soused - měl teplotu, tak si udělal antigen, ten mu vyšel negativní, tak se šel nechat naočkovat, protože byl objednán. No a samozřejmě, jelikož onemocněla i manželka a děcko, tak se zjistilo, že sice antigen negativní, ale PCR pozitivní...mně polila hrůza, když slyším, že se někdo jde naočkovat přímo v době, kdy prodělává nemoc, jako je OK, ale i tak, je to strašný, takhle se snad u nás neočkuje ani dobytek. I s kočkou na očkování jsme s dcerou jely, až když byla zcela OK.

      Vymazat
    4. Je třeba tu populaci vytřídit na odolné a neodolné. A dokončit penzijní reformu.

      Vymazat
    5. A když je mír, ať se lid třídí, všichni maj auto a blbě řídí.... Tohle jsem rád hrál na kytaru. A je to pořád stejný.
      A když je po všem, ať se lid tříbí, mnozí maj dávku, to se jim líbí.

      Vymazat
  3. Děkuji pane doktore , čtu vás, takže jsem v obraze, jen by mně zajímalo, proč ti co straší lidi, staré, nemocné, atd , nemají žádnou sebereflexe, aby už nalezli do Tv a radši šli do kanálu jako sprosté krysy ??? Smejkal , Hořejší, Kubek , Šebo a další banda, která se "podepisuje" na Českém národu , zatím beztrestně.... protože vlastně oni zapříčinili, že plno lidí umřelo, plus vláda a PS ....

    OdpovědětVymazat
  4. To obelhávání lidí o prověřenosti mRNA látky je blaf století. Provádí se tady pod segregačním nátlakem nějaké "experimenty" s mRNA na laboratorních občanech, kolik vlastně bude potřeba dávek a kterou "vakcínu" potom vylijeme do kanálu jakožto nepoužitelnou... Když vám někdo lže do očí, tak si od něj už nikdy nic nastřelit nenecháte - jelikož bůhví, co za tím je. To jsou choré mozky.

    Případ uzavřen. No aspoň jsem se poučil u Dr. Googla a zjistil, že tradiční čínská medicína často vmíchává do svých lektvarů lékořici, která pomáhala už u prvního SARSu, a Švédi si sypou lékořici do kafíčka...

    https://vitalweb.cz/881/odbornici-se-vyjadruji-k-podpurne-lecbe-nemoci-covid-19-jake-leky-a-doplnky-stravy-jsou-vhodne

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33918301/

    OdpovědětVymazat
  5. Před týdnem zveřejnila CDC studii, která nade vší pochybnost vyloučila, že očkování po prodělání covidu zlepšuje ochranu proti hospitalizaci při reinfekci. Bylo by dobré to v nedělní debatě na Prima News omlátit o tlamu těm šmejdům co se pořád ohánějí odbornými stanovisky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle mě to tak klidně bude, protože reporty Ondřeje Dostála na twitteru mluví rovněž v tomto duchu

      Vymazat
    2. Mate prosim link na tu studii od CDC?dekuji

      Vymazat
    3. @Lenka tady: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7104e1.htm?s_cid=mm7104e1_w

      Vymazat
    4. Ono to vyplývá i z dat VZP, https://www.vzp.cz/o-nas/informace/odpovedi-na-zadosti-o-informace/zadost-ze-dne-14-11-2021 která ukazují, že i v období mimo Covid (květen-září 2021) umíralo ve skupině neočkovaných v různých věkových 2,5-3,8 x více lidí než mezi očkovanými. S tím je třeba porovnávat a když, například, dnes máme na JIP - předpokoji rakve - podíl 20:14 = 1,42 znamená to, že se na JIP dostává poměrně více očkovaných v kritickém stavu než by odpovídalo poměru úmrtí v populaci.

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím pane Šinkoro, jsme s Vámi a díky alespoň za tuto osvětu na blogu, když už Vás zase ti gauneři na Facebooku zařízli. Na neděli se těším, i když s Kubkem a Jardou Mražákem to bude o nervy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude - mně připadají legrační. Navíc nejsou vzdělaní v oboru a oba se už úplně znemožnili. Já jenom trochu :)

      Vymazat
    2. Mám pocit, že tam budou i diváci z obou táboru tak se připravte, někteří lidé dokáží být opravdu zlí :-(

      Vymazat
  8. Dobrý den,opět vynikající článek.Vážím si Vás nejen odborně,ale i za mentální odolnost ve veřejném prostoru,to není samozřejmé.S pozdravem Tamara Kroupová

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.