Měli bychom nazývat věci tak, jak jsou.

Když je něco chřipka, tak je to chřipka (influenza, orthomyxoviridae). Když je něco rýma, říkejme tomu rýma (například koronaviry). Proto pořád píšu, že mnoho odborníků jsou idioti s titulem. Nevnímejte, prosím, SARS Cov-2 jako běžnou chřipku. Je to obyčejná rýma a snaha ksindlů z firmy Pfizer vnutit nám každoroční vakcínu je svinstvo, Stejně jako očkování dětí.       




Komentáře

  1. Dobrý den, díky za osvětu, pokračujte, vnášíte do toho rozum a občas i vtipně. Já tedy očkován, věřil jsem, že je to tečka a pak je to pro mě pracovně pohodlnější. Vir za mnou velmi mírně. Snad mi ještě najdou Omikron, těch 180dní (pokud ještě platí) by mi za to stálo, protože na 3. injekci nechci a v létě snad bude vše jinak...snad to klukum nahoře nezachutná moc ta moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale vždyť jsme těm vakcínám věřili všichni. A víme, že snižují riziko vážného průběhu a chrání část seniorů. Jen jsou daleko méně účinné, než nám lhaly firmy, neuvěřitelně krátkodobé a zastaralé. Nicméně přes všechny sliby Pfizeru nové typy, například proti deltě a omikronu nejsou. Takže vydělali a na další náklady a vývoj se vysrali.

      Vymazat
  2. Měla jsem klasickou variantu loni, nyní omikron. Obojí jako mírná viróza, očkovaná nejsem. Modlím se, aby už byl konec s ty zelené covid pasy zrušili. Jen si říkám, jak dlouho ještě a co se všechno musí stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Jana Pospíšilová Jiří Šinkora 3 h · Vám na fb zeď poslala tento dotaz, který mne také zajímá: Pane Sinkoro, můžu se něco zeptat, jestli je to tedy známé ? Je pro přenos nutné se nakazit od někoho? Nedá se Covid chytit z nachlazení stejně jako další respirační nemoci?; a já bych se také zeptala: běhá mnoho viróz, je možné, že infekce proběhne na sliznici, na mandlích, je to omikron a je testem nedetekován? Čtu a poslouchám Vás již dlouho a z toho mi plyne, že by Vaše odpověď mohla znít: Ano, je to možné.
      Díky za pravidelnou osvětu s obrovským nasazením, vydržte, mnoho z nás Vaše publikované vědění drží nad vodou.

      Vymazat
    2. Ano, nakazíte se od někoho, jako při všech virózách tohoto typu. Cestovatelé, jako jsou koronaviry nežijí "venku", ale jen na sliznicích svého druhu.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.