PCR je zneužitá technologie, tedy zlo.

Když Marie Curie Sklodowska objevila rádium a polonium a dostala dvě Nobelovy ceny, vypadalo to všechno krásně - první žena ze Sorbonny objevila další obzory radioaktivity. To bylo nějakou dobu před tím, než nějaký Oppenheimer a jeho spolupracovníci vymysleli, jak radioaktivitu, která mohla být, byla a je "lékem" na revma i rakovinu i velmi čistým zdrojem energie, využít k jednorázovému vyhlazení 200 000 Japonců. 

Když Kary Mullis vyvinul techniku polymerázové řetězové reakce (PCR) a byla zavedena její modifikace k detekci mRNA, tedy ko odhalení toho, jaké bílkoviny se v buňkách vyrábějí, získali jsme fantastický nástroj ke studiu regulace života a jeho funkcí. To bylo nějakou dobu před tím, než někoho (a ani nevím koho) napadlo použít to jako nástroj k určení přítomnost virové genetické informace v nose zdravého člověka, kolem něhož prošel zdravý člověk s virem v nose a kýchnul. A dalšího napadlo, že je to důvod k 14 dennímu domácímu vězení bez možnosto kontaktu s jeho nejbližšími. 

Jsou to dvě různé věci, ale spojují je dvě paralely - obě to jsou řetézové reakce a obě byly zneužity chytrými a vzdělanými sociopaty.      

Představte si svět bez PCR. Uběhly dva roky, během nichž zemřelo 5 a něco miliónů přestárlých lidí a taky se nepatrně zvýšil počet úmrtí mladších na zápaly plic. Virologové by časem objevili, že s tím má něco společného nový typ koronaviru. A dnes bychom se již radovali, že se všechno vrací do normálu, protože už v nemocnicích prakticky žádné lidi napadené virem nemáme a už dva roky nepřišla chřipka, která by taky pár set, možná pár tisíc především přestárlých lidí pozabíjela.
Jenomže my máme PCR a lidi, kteří na tom chtějí vydělávat. A proto máme raketový nárůst lidí, kteří jsou buď úplně zdraví anebo mají mírné nachlazení, ale musí zůstat doma, nesmí chodit do školy a do práce (ledaže by měly karanténu pracovní, kterou bych spíš nazval dle aurotů kretenéna). 

Naše bývalá vláda byla naprosto nejhorší v řízení této tzv. pandemie a to z hlediska počtu mrtvých seniorů. Na druhou stranu nás nechala docela žít a po své první těžké chybě - uzávěře na jaře 2020 už žádná zbytečná drakonická opatření nezavedla, vždy jsme na tom byli o něco lépe, než sousedé.  Současná vláda je zbabělá a rozhodně propásla šanci postavit se omikronu čelem. Nevadí, jinde jsou chytřejší a my to od nich snad časem opíšeme. Pochopitelně nemyslím, že bychom měli následovat blbečky, kteří teď řídí Rakousko.       

Komentáře

  1. Děkuji za Vaše úvahy a všechny vzdělávací rozhovory, přednášky. Piště dál, prosím, pokud Vám to síly dovolí. Mnohým z nás dodáváte energii, podněty pro přemýšlení.

    OdpovědětVymazat
  2. No jak vidno, i kolem hypochondrie se dá rozjet velikej byznys a je to přikryto hyperkorektností a vznešenými slovy, který dobře vymývaj mozky... Proč nevyužít potenciálně nemocného a neprovést mu desítky vyšetření, pokud s tím souhlasí, nebo třeba i nátlakem, když tak úplně nesouhlasí. Tam už se systém může obrátit proti lidem, kteří si ho platí. Vše je motivováno ziskem a řídíme svět podle numerických dat v tabulkách, tak aby vzniklo vysoké číslo na bankovním kontě. Číslo ve virtuální realitě je výsledkem toho boje...

    OdpovědětVymazat
  3. Nejde tu tie blogy nejako likeovat? Tak aspon takto: 👍

    OdpovědětVymazat
  4. Bude Novavax. Peptidová vakcína produkovaná technologií tzv. Biologicals, to jest produkcí proteinů v cizích buňkách, v tomto případě hmyzích https://www.who.int/health-topics/biologicals#tab=tab_1.

    Je to na delší článek ale tohle bylo částí projektu Biosimilars, který jsme měli se Zentivou. Ne, že by se nám něco zvláštního povedlo, ale povědomí i jistou praktickou zkušenost v té věci mám. Na rozdíl, pokud vím, od předních diskutérů typu Hořejší, Hel, Konvalinka, Tachezi - o ostatních nemluvě, o těch ví každý, že věci vůbec nerozumí.
    Biologicals je spousta, zejména jsou to moderní léky na rakovinu. Bývají strašně drahé.

    To, že se dokonce u nás takový lék vyrábí a že je tak levný, že to může být i očkovací látka, je úžasné. Až něco skutečně špatného přijde příště, budeme připraveni, Teď si to nejspíš dám píchnout - někdy v březnu, až to někdo otestuje - abych mohl do Rakouska. Člověk se nechává očkovat proti exotickým chorobám když jede do exotických zemí, proti malárii když jedu do Keni, proti Covid19 když jedu do Evropské unie.

    Přesto považuji za velmi důležité tu hru dohrát. Musíme vědět jak se příště zachovat aby zemřelo co nejméně lidí.
    Především nesouhlasím s Jirkou, že naše vláda jaro 2020 nezvládla. Naopak, podle úmrtí je jasné, že ho naopak jako jediná zvládla. Jenže si pak nechala nakecat od Prymuly a Hajdúchem, s podporou Duška a za přizvukování Hořejšího, že u nás virus vůbec nebyl a není. Takže druhé kolo místo epidemiologických opatření prováděli akceleraci a v třetím kole ještě větší a ještě ostudnější, protože zcela vědomou, akceleraci. Navrhuji zachránit státní rozpočet tím, že pošleme Babiše do vězení a odsoudíme k propadnutí majetku, tím získame zpět kontrolu nad zemědělstvím a budeme mít z čeho platit odškodnění,
    Je třeba dohrát datovou analýzu a ukázat, že RNA a DNA vakcíny 1) nikdy neměla žádný pozitivní efekt a 2) že poškodily mnohal lidem zdraví. Už jen kvůli tomu abychom dokázali pomoci těm lidem s poškozeným zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte, že nemá cenu čekat na Valnevu?

      Vymazat
    2. Ne. Nejspíš to vyjde na stejno. Bude to na nic a je to něco jako primitivní zasvěcovací rituál.

      Vymazat
  5. Novavax je bezpečná vakcína? Jsem laik, nejsem doteď na covid očkovaná, nemusím se bát o svůj život a zdraví, když bych přistoupila na očkování vakcinou Novavax ?
    Jak to bude s podepisovanim informovanem souhlasu? Tahle novinka je léty prověřená, že nebude muset mít " podmíněný souhlas a povolení k aplikaci " ?
    Nebo přijde stejný vakcinacni teror "a dobrovolnost " ?
    Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.