Podprahová lež se stala nástrojem udržování strachu a očkovacího teroru

Už jsem o nové rýmě napsal dost a věnoval jsem jí spoustu času. Dosáhl jsem už dvojnásobného zablokovámí svého účtu v metasvětě a několikrát jsem pozdě večer anebo i v pracovních přestávkách trpělivě na CNN Prima News vyvracel nesmysly šířené posly strachu Hořejším, Smejkalem, Šebem, Flegrem a dalšími pošuky, kteří problematice nerozumí, ale hlavně se k ní musí pořád vyjadřovat. Nachytal jsem náčelníka Stolovou horu při šíření biostatistických nesmyslů a s těmi, kteří mluvili rozumně jsem rozumně diskutoval. Ale už mě to nebaví. Vrátím se k imunologii, hodně jsem se naučil a kovidopolitiku nechám těm kapacitám, které se cítí zneuznané. A možná i jsou jsou, za to, co namlely za nesmysly.  

Nová rýma se stala normální rýmou, ale přesto se chováme nadále jak trotli, zneužíváme PCR a zavádíme absurdity typu pracovní karanténa.

A z médií se na nás hrne spousta polopravd a vyslovených lží, některé se nám snaží podprahově nacpat do podvědomí znamení strachu. Všimněte si například, že opakovanou nákazu rýmou SARS Cov-2 nazývají suspektní reinfekce. No, já měl první PCR pozitivní v lednu 2021 a druhou v listopadu. Jestli je tohle suspektní reinfekce, tak všechny prvotní pozitivní nálezy musíme nazývat suspektní infekce, zvláště u lidí bez projevů (symptomů).

A smrtící vlna omikronu je taky velká legrace - podívejte se do nemocnic. Vůbec se nemusíte bát. Můžete mít deset teček a chytnete to. Nedá se před tím schovat. Jenže vás to skoro určitě nechá víceméně na pokoji. 

A hlavně vyřiďte fanatickým vaxxům - nezapomenťe na posilující dávky, nejlépe třikrát do roka a vemte s sebou svoje děti. Jsou to vaše děti a budou vám za to jistě vděčné. Budou moct na kroužky a nevědomky nakazí své prarodiče. Vy se budete cítit spokojení a já vám to rozhodně nemám za zlé. Co bychom ale měli mít za zlé těm, kdo za to celé vakcinační peklo zodpovídají, je toto - psyschickým terorem se nás snaží dohnat k nesmyslnému očkování málo účinnými, krátkodobými, zastaralými a dokonce někdy i prošlými chemikáliemi od Pfizeru. Ty jsou dobré tak k ochraně ohrožených seniorů a to je vše. Jakobychom všichni brali antibiotika, protože někteří z nás mají angínu. Preventivně a dokonce bez testu toho, jestli je ten streptokok na použitou chemikálií citlivý.  

          

Komentáře

  1. Dobrý večer, věřím, že jste unaven, že jste dehonestovan a nedovedu si to představit to neustále čelení tlakům, nesmyslům. A i tak si dovolím k Vám vyslat prosbu- Uctivě Vás žádám neopouštějte občany, když imunologii rozumíte. Určitě máte hodně příznivců z řad občanů a respekt z řad kolegů. To by pro mne znamenalo, že opouštíte potápějící se loď a ubralo opět na tak již osekané svobodě. Zdraví Pavlína Vaňková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá, neopustím. Děkuji za důvěru, povzbuzení zpětnou vazbu. Šiřte, prosím, dál. Nebo nás zahltí vakcinační diktátoři jako jsou Šebo, Hořejší, Kubek, Tachezy, Smejkal, Hel a další.

      Vymazat
    2. Hezky jste to napsala Pavlíno Vaňková, i za mne. Děkuji Vám pane Šinkoro za tu neúnavnost. Snažím se Vaše myšlenky, znalosti šířit, je to jen malé zrníčko, ale snažím se. Snad se nepotopíme a někdy se vynoříme.

      Vymazat
  2. Vazeny pane Sinkoro, pripojuji se k predchozi prosbe pani Pavliny. Ja si vzdycky prectu ve zpravach nejaky clanek na tema covid a jdu hledat, co na to pan Sinkora, jestli napsal nejakou reakci, co si o tom mysli.... Diky! Petra Vrbkova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, souhlasím, poslechnu "mediální hvězdy" a jdu hledat, co na to p.Šinkora a dlouho mi trvalo, kam se poděl z FB. Tato komunita osekává traviny do anglického trávníku na jedničku. Jeden jako druhý až nudný.

      Vymazat
  3. Pane doktore,nepřestávejte prosím psát. Vaše příspěvky nejen edukují laickou veřejnost, ale zachránily a můžou zachránit duševní zdraví mnoha lidí. S úctou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane doktore, už dřív jsem vám psala na Fc. abyste nepřestaval psát, protože vaše názory, zkušenosti a pravdy, nás drží nad vodou .... tyhle šílenosti, co se dějí nejen u nás, můžou ve zdraví přežít jen psychicky zdraví lidé , kteří "ví " , o čem to celé je a jak to celé je ...
      Děkuji, že jste a budete s námi ...hrozně moc vás potřebujeme ....

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ve svém e-mailovém podpisu mám heslo: „Když Vás na smrt vyděsí chorobou, která je méně smrtelná než život sám, mají vás v hrsti navěky.“

    To se přesně stalo.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby nebylo Ondřeje Dostála, vůbec bychom neměli detailnější data a museli bychom se dohadovat z nepřímých indicií. Kdyby VZP nedala data Tomášovi Fürstoví, nikdy bychom se nedozvěděli, že očkovaní a neočkovaní jsou dvě různé sociální skupiny. To všechno jsme ale mohli vědět v létě 2020.

    Nemůžeme a nesmíme polevit v požadavku vydávání kompletních dat bez zdržení a omezení. To jediné do budoucna může pomoci definovat nutnost rozsahu medicínské intervence, ohrožené skupiny atd. A, bohužel, také způsob a rozsah pomoci lidem, jejichž zdraví bylo poškozeno očkováním. To se bohužel nejspíš ukáže koncem tohoto týdne.

    OdpovědětVymazat
  7. Náhodou jsem v noci narazil na interview Dr. Balíka, kde on o imunologii mluví z pohledu svý praxe (time 14:30). Řekl bych, že to vystihnul velice hezky.
    https://www.youtube.com/watch?v=sP9iuAF_o4Q

    A tady jen tak někdo přijde, kdosi, zaměstnanec pana Zuckerberga a začne si svévolně blokovat na FB, svévolně koho chce ??? Zvláštní.





    OdpovědětVymazat
  8. je to opravdu dávno za hranou, ale jsem optimista a věřím, že situace vládu a její rádo by odborníky to zažene do kouta a celá tato fraška skončí... a proto je VELMI důležitá a neocenitelná práce, kterou pane Šinkora, vy jako opravdový odborník imunologie, odvádíte... díky a ještě jednou DÍKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud to skončí, tak až začnou umírat očkované děti. Lidé jsou schopni v bezdůvodném šílenství pokračovat téměř až do smrti posledního dospělého muže.

      Vymazat
  9. Dobrý den, též se připojuji k ostatním, prosím, nepřestávejte. Nejsme odborníci a potřebujeme Vaše znalosti a názory, protože nejsme a nechceme být ovce. Mimochodem, podle mě je nás víc, než těch "druhých", u nás v práci, v ulici, mezi přáteli, nikdo s kým se stýkám nepatří mezi ty "druhé". Bohužel ti druzí jsou více slyšet, mají nástroje, mají moc a sílu. O to víc jste pro nás Vy důležitější. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  10. ředitel Madety:

    Tak jsem se také potřetí očkoval a myslel jsem si, že to nepřežiju. Tak jak to mám doporučovat?

    Měl jste špatnou reakci?

    Šílenou. Já myslel, že zdechnu…

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-myslel-jsem-ze-zdechnu-sef-madety-o-ockovani-a-svete-po-covidu-186536#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=tMvyFkTwazS-202201250828&dop_id=186536&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, a dál se ho na to, jakou měl reakci na očkování, raději už neptali...

      Vymazat
  11. https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/ctvrta-davka-pro-vsechny-dospele-doporucili-izraelsti-experti-40385012#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=qSxHaq2mpEw-202201251008&dop_id=40385012&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    a jejda, už fakt 4.dávka pro všechny nad 18 let, to tedy asi z Izraele doletí i sem....

    OdpovědětVymazat
  12. Konečně jsem Vás znovu našla. Uff. Velké díky za Vás. Už zas mám nejnovější zprávy. Chyběl jste mi, vydržte, prosím. Děkuji. 😘🙏

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, pane Šinkoro, také se připojuji k ostatním zde. Mám Vás v osobním šuplíčku "Má pět pohromadě a ví, kde je sever" a věřte, že jste ve velmi dobré společnosti. Pobývají tam s Vámi například pánové Jiří Beran, Jaroslav Turánek, Vojtěch Thon, Ondřej Dostál, Tomáš Nielsen, dámy jako Soňa Peková, Jana Zwyrtek Hamplová nebo Martina Kociánová se svými hosty, ...). Díky vám všem neztrácím naději, že svět se ještě úplně nezbláznil a mám bod ve vesmíru, se kterým prostě rezonuji. Díky moc.

    OdpovědětVymazat
  14. Jaroslav Turánek ve videu" Jaroslav Turánek 3. díl: Podávané látky byly původně určeny na rakovinu, řadu faktorů stále neznáme https://www.youtube.com/watch?v=3iZdqqokzhs použil termín "popírači imunologie", nemůžu si pomoct, připomíná mi to dobu zdejšího reálného socialismu, kdy se tu jelo podle sovětských not a popírala se genetika, propagoval se akorát Mičurin😕. Taky bylo tenkrát hodně "vědců", kteří tuto lajnu propagovali, přestože ?věděli.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.