Zase zablokován a tak bloguju


Tak jsem na fb zablokován na 6 dnů, do skupin nesmím měsíc atd. To vše jen proto, že se stále snažím vysvětlovat, co nová rýmá přinesla, přínáší a přinese z pozice imunologa a ne koronácků Hořejšího, Šeba a Mesesáků (zvláště Smejkal vykazuje znaky idiota). 

Vakcinační diktatura jede naplno, cenzura Konvalinky a spol. pálí na plné obrátky, ale magor Flegr se zase, jako obvykle, spletl. 

ČRo a ČT se staly nástroji moci. Dnes se poprvé na ČRo Plus nejdříve zmínili o vyprazdňujících se nemocnicích a teprve potom zmínili tp,co každý čekla - že rýma je fakt dost infekční. Poprvé, už je ale stejně nebudu pouštět.     

Budete teď muset číst jen odborné a odporné nesmysly těch, kteří si myslí, že rozumí imunologii. Ale prokázali, že umí jen naprosté kulové. 

Komentáře

  1. Doufám, že se dočkám toho, že se tahle banda bude zodpovídat a bude po zásluze potrestána. Jsou tak odporně arogantní, když někde vystupují a to i vůči kolegům, kteří to jen vidí jinak. Hořejší a Šebo v tom vedou. Na druhou stranu musím konstatovat, že pan Flégr, s vizáží šíleného vědce, má z nich nejslušnější vystupování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, toho se nedočkáme. Výrazy jako "myslíme si", "domníváme se", "asi", "možná", "téměř určitě" jsou právně nevymahatelné. Naopak věta "vakcína je naprosto bezpečná" už právně zavazuje, pokud by to tak nebylo a to se ukáže až časem. Je to jenom o tom, kdo se nechá vyděsit, na začátku pandemie, když nikdo nic nevěděl se to dalo pochopit, ale tehdy zase nebyla vakcína. Teď už se nechá šmakuládovat jenom blázen, případně ten, co neví, jestli prodělal nebo ne. Ale vzhledem k šířícímu se omikronu alias rýmě by byla hloupost konečně neprodělat, bude z toho imunita zadarmo.

      Vymazat
  2. Moc dlouho jsme si té svobody po roce 1989 neužili. Ale jak říká můj známý - Světec je svobodný i v žaláři.

    Nejspíš půjde o akci českých elfů, nebo jiných obdobných zájmových skupin nebo agentů, namířenou proti vám.

    Mají své prostředky, způsoby boje, kontakty, lidi spolupracující nebo přímo zaměstnané ve facebooku a v dalších sociálních sítích a různých agenturách. Nejde jen o hromadné nahlašování různými uživateli a kanály. Když budou chtít, kdykoliv vás bez důvodu a bez upozornění nechají deplatformovat, jako se to už stalo jiným.

    V Číně nejsou někteří „jen” deplatformováni, ale najednou zmizí a už je nikdo nikdy nevidí.

    Nepřeji vám to, ale jsem zvědavý, kdy vás bude následovat osud Dr. Roberta W. Malone na twitteru. https://gab.com/RobertMaloneMD https://substack.com/profile/49176289-robert-w-malone-md-ms

    Článek o jeho deplatformování twitterem:
    https://www.epochtimes.cz/2021/12/30/twitter-pozastavil-ucet-dr-robertu-maloneovi-prukopnikovi-technologie-mrna-vakcin/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nesouhlasím v jedné věci - máme svobodu. Mám také svobodu ten cenzurující hnus Meta opustit. Myslím, že jim to líto nebude a já se nebudu zahazovat s něčím, co opravdu nestojí za pozornost.

      Vymazat
  3. 6dni utecie jak voda.. Drzte sa a podporujte nas prosim dalej na dialku aspon cez tento kanal...

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den pane doktore, zdravím Vás do vyhnanství a prosím o Váš názor na tuto situaci. Je mi 61 roků, nejsem očkovaná, neměla jsem ani jeden PCR test a mám zaměstnání, kde jsem stále ve styku s lidmi. Před 6 lety jsem měla chřipku, od té doby žádné respirační onemocnění. V uplynulých dvou letech mám ale mnohem častěji opar na rtu. Dřív tak 2x ročně, nyní cca 8x. Minulý čtvrtek se vrátila jedna pacientka z dlouhého pobytu v nemocnici následné péče, já jsem u ní strávila v pátek asi 30 minut, obě bez respirátorů. V úterý mi volala, že má rýmu a je podezření na covid, předevčírem - čtvrtek volala, že covid se potvrdil. Že kromě silné rýmy nemá žádné potíže. Já dodnes nic. Jak si to mám vysvětlit? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dny začínáte být vulgární. Prosím, zachovejte si i v posledním tažení covido-šílenství nadhled a určitou grácii, kterou třeba vidíme u prof. Berana. Nenechte se na poslední chvíli unést.

    OdpovědětVymazat
  6. To je kompliment. Blokují ty, kteří mají k věci co říci. Robert Malone, Jessica Rose, Tess Lawrie, Geert Vanden Bossche, Soňa Peková a Jiří Šinkora.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Zapoměl jste vedle MeSESsáků ještě na všechny zaSněžence, krom Flégra...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.