Flegr a jeho kidy

Přišla nejmenší vlna. Zabila spoustu očkovaných. A pak přišel omikron. Úplně největší vlna. Nezabil skoro nikoho. Já bych se vrátil k toxoplazmě, pane profesore. A věřte si, čemu chcete, prolhané strašidlo. 

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/109059/prijde-nejvetsi-vlna-bude-vic-zabijet-neockovane-pak-pandemie-skonci-rika-flegr-veri-ze-zachranil-zivoty.html


Komentáře

  1. A stejně ho do těch TV pozvou. A lidi na to budou koukat a někteří i věřit.

    OdpovědětVymazat
  2. Jakmile se začalo testovat stejně ve skupině očkovaných i neočkovaných, podíly PCR pozitivních v těchto skupinách se vyrovnaly https://smis-lab.cz/2022/02/03/hra-na-bezinfekcnost/

    Studie na dobrovonících https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-vedci-se-bali-pak-ale-kvuli-pokusu-zamerne-nakazili-lidi-koronavirem-187470, https://www.researchsquare.com/article/rs-1121993/v1 (kupodivu :-) ) přinesla velmi podobné výsledky jako studie na rodinách nakažených na Gymnáziu Havlíčkův Brod https://smis-lab.cz/2021/07/14/jaka-je-imunita-stredoskolskych-studentu-vuci-koronaviru/ https://www.prolekare.cz/novinky/jak-je-to-s-imunitou-stredoskolskych-studentu-vuci-koronaviru-127659 . Takže jasně správný postup by byl sledovat "osud" PCR pozitivních na jaře 2020 a podle toho navrhnout a udělat plošnější studie. Podle toho dělat "opatření" a to pokud možno efektivně.

    Jakkoliv se mne vraždení v 50. letech osobně dotýká, musím konstatovat, že pokud jde o počty mrtvých byla ideologická vlna Covid19 smrtelnější. Tak, jako komunismus, se zaklínala vědou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dalibore, my víme. Ale tu věděckou mafii nerozbila ani pandemie. Nedá se nic dělat. Ale můžeme seo tom bavit :)

      Vymazat
    2. Ma na infekcnost sars-cov2 vliv krevni skupina? U nas vsichni nachlazeni jen deda(super rizikovy) a dcera celou dobu negativni( 0rh-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.