VLÁDNÍ A PROVLÁDNÍ DEZINFORMACE PLUS FLEGR A KUBEK, POSTUPNĚ DOPLŇOVANÝ SEZNAM

Protože se už v té záplavě dezinformací ztrácím, budu je postupně psát sem. Kdyby vás napadla nějaká další, dejte ji do komentářů a já ji v případě souhlasu svého i vašeho přidám. 


Největší vládní dezinformací podporovanou přisluhovači a také mediálními hvázdami Flegrem, Hořejším, Konvalinkou a dalšími, bylo, že očkování zamezí nakažení a následnému šíření do okolí. Již nejpozději 21. 1. 2021 jsem napsal, že je to nesmysl a patřičně to vysvětlil. Nicméně až do léta to oficiální propaganda razila, osobně si pamatuji výrok dr. Blatného a pěvce Vojtěcha. Vymysleli zrůdnou akci Tečka, která přesvědčila velkou část populace, že lidé jsou po očkování bezpeční, nemusí se testovat a mohou si dělat, co chtějí. Ti pak nakazili a zabili své seniory. Myslím, že Tečka by se dala klasifikovat jako obecné ohrožení.


Obecně raženou dezinformací je, že očkování chrání více, než prodělání onemocnění. Kdo to kdy řekl, měl by odejít z oboru a neměl by už dostat žádné státní prostředky na jakýkoli výzkum, protože s takovouto inteligencí a vzděláním, nic pořádného vyzkoumat nemůže. Nikdy tomu tak nebylo a nebude. Žádná vakcína nemůže vyvolat silnější, pestřejší a trvalejší imunitu, než mikroroganismus. Problém je v tom, že spousta patogenů vám šanci na vytvoření imunity nedá. Třeba některé kmeny pravých neštovic prý měly stoprocentní smrtnost. A některé se před imunitou schovají, což je příklad poxvirů (které ovšem také hodně zabíjejí), HIV (taky vás časem dorazí), herpesvirů (to už se dá většinou vydržet) a dalších celoživotních souputníků. Z baktérií můžeme uvést třeba Yersinii pestis, docela drsoň. To potom je očkování rozhodně lepší, když málokdo přežije :). Ale rozhodně to neplatí o té zastaralé polofunkční a málo tvanlivé chemikálii, kterou do sebe pícháme teď a kdo je cvok, píchá to i do dětí. Očkování je geniální vynález, asi jako objev nukleární reakce. Můžete ho použít jako v Temelíně nebo jako v Hirošimě.

 

Dezinformace ražená především blbkou Vašákovou je, že přítomnost protilátek není důkazem ochrané imunity proti SARS Cov-2. Takže - specifické protilátky získané infekcí jsou pestřejší a účinnější než ty získané očkováním. Naopak jsme se přesvědčili, že protilátky získané očkováním byly pro významný počet seniorů k ničemu, protože na JIPkách skončili. Čísla z jednotek intenzivní péče jasně ukazují, kolik tam skončilo postinfekčně imunních a kolik plně očkovaných, čím dál častěji i s posilovací dávkou. Platí toto - pokud starší člověk prodělá infekci, s vysokou pravděpodobností protilátky mít bude. Pokud to prodělá dítě, protilátky mít nemusí. V každém případě přítomnost protilátek znemná imunitu, u mladších lidí mohou být koncentrace nízké. Problém je, že spousta imunních, zvláště mladších lidí, protilátky nemá ani po prodělání a proto lze jen těžko dokázat pomocí levného protilátkového testu, že infekci prodělali. Jediné rozumné řčešení je zrušit všechna opatření, testovat a léčit lidi s příznaky a co nejrychleji zapomenout, že tady taková hysterie byla.  


Dezinformací, která se šíří teď je, že SARS Cov-2 se stává endemickým virem. Toto slovo označuje druhy, které se vyskytují pouze na jednom místě, což je u SARS Cov-2 nesmysl, on je prostě všude. Správné označení je komenzál, tedy druh, který náselduje svého hostitele, ať již potravního (supové následují šelmy, střevní bakterie nás) nebo reprodukčně, jako všechny málo patogenní respirační viry včetně nové rýmy.


Další dezinformace - vlna omikronu infikuje daleko větší počet lidí a i kdyby měla menší virulenci, tak přivede do nemocnic více lidí, zahltí nemocnice a bude spousta zemřelých. V tomto týdnu, měsíc po nástupu omikronu v ČR a pravděpodobně již za vrcholem vlny nákaz, umírá s omikronem 250 lidí týdně, dlouhodobý průměr zemřelých je 2406 v tomto týdnu. Flegra musí strašit představa, že počet zemřelých pravděpodobně nepřesahuje dlouholetý průměr :).   


 

Komentáře

  1. Těch dezinformací bylo už tolik, že je paměť ani neobsáhne :-) ... Např. "epidemie neočkovaných", "neočkovaní jako černí pasažéři", "neočkovaní jako původci mutací", "dvě dávky vakcíny stačí", "očkování dětí je experiment, který u nás nebude", "očkovaný se nenakazí / nebude plnit nemocnice / nebude mít těžký průběh / nezemře (časová posloupnost, jak se měnil slogan Tečky;)"...atd. atd. Díky za vaše informace, které člověka drží v mezích rozumného uvažování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Este ste zabudol, ze "vakcina je uplne normalne schvalena a bezpecna", "ked ju schvalilo FDA a EMA nie je sa coho obavat ani u deti", "ludia co odmietaju vakcinu su nevzdelani", absurdity typu: "odmietaci sa boja mikrocipov vo vakcine". Dalej bludy typu: "omicron sposobuje 3.5x viac umrti u deti", "deti su siritelia ku ktorym treba pristupovat ako k toxickemu odpadu", "lockdown zachranil spoustu zivotu", "skoly sme museli zatvarat" alebo moje najoblubenejsie dezinfo: "tehdy sme to nemohli tusit" (aj ked mnohi z nas tusili a pan Sinkora si bol isty a mal pravdu..)

      Vymazat
  2. Dobrý den pane doktore, díky za Vaši práci. Sledujeme Vás, čteme Vás, fandíme Vám. Jste dobrej týpek. Až pojedete přes Počítky (Žďár nad Sázavou) stavte se na kafe :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Možná nejlepší byla ta NESMRTELNOST. Vždy jsem říkal, že tu nechci být věčně, proto tečku nechci.

    OdpovědětVymazat
  4. Dovolím si Vám navrhnout, abyste přesunul svůj blog na Echo24. Je tam vybraná společnost, ale vědců žalostně málo. Podle mne tam chybíte a čtenost taky nebude špatná. Facebook je pavlač, to nemá slušný člověk jako Vy zapotřebí nechat si dávat od správcové hadrem přes ústa, že jste jí pošlapal vytřené schody...

    OdpovědětVymazat
  5. Na onemocnění pomáhá pouze Paralen a horký čaj, jiná léčba je dezinformace a ti co ji využívali zemřeli.
    Isoprosin a Ivermektin nikomu nepomohly, onemocnění jen zhoršily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste vzal kde s tím Isoprinosinem? Docela by mě zajímal i názor p.Sinkory.

      Vymazat
  6. Opět si dovolím upozornit.Nejsem odborník,a imunologie pro mě nikdy nebyla sexy,ale pamatuji si...
    "Časté BAKTERIÁLNÍ infekce dýchacích cest jsou často předzvěstí poruch PROTILÁTEK"
    "Virové respirační infekce jsou významnější u pacientů s imunitním deficitem T-BUNĚK"

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.