Vůbec mě nepřekvapuje, že děti nevěří lhářům

Teď trochu odskočím od dnes již zřejmě nevýznamné rýmy. 

Dočetl jsem se, že Babišovi a jeho spolku zcela věří jen 1 procento dětí a Zemanovi procenta dvě. Zní to sice jako aprílový žert, ale klidně to může být pravda. Děti jsou totiž extrémně citlivé na lež a přetvářku a na rozdíl od mnohých dospělých a seniorů ještě nemají mozky vychlastané a zblblé propagandou. Takže když někdo neustále lže a otáčí svá tvrzení podle toho, jak se mu to hodí, poznají to, cítí to jako nebezpečí a nemají ho rády.

Znám to z dětských táborů - prolhaní a podlí dospělí jsou u dětí neoblíbení. Toho, kdo s nimi jedná na rovinu, děti milují.

Odhaduji, že Fialově spolku jich taky mnoho věřit nebude, protože i já zírám, co z nich leze. Dneska Fiala zalhal, že díky očkovaným epidemie ustupuje. Popírá fakta a je tedy hloupý anebo začíná záměrně lhát. Ale snad není to čiré, nepopíratelné zlo, jako například Zeman, Putin nebo Trump.   

Komentáře

  1. Ale díky očkováným epidemie ustupuje. Kdyby to neroztahali po celý republice,tak se tak hezky a rychle nepromořime.

    OdpovědětVymazat
  2. Začala válka. A ani v tomto okamžiku se Ondřej Neff nezdržel a kopnul si do lidí, kteří se snaží o očkování uvažovat racionálně https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/sankce-nesankce.A220223_175759_p_cirkus_nef . V rámci přístupů Evidence based medicine. Nepřímo nás, kteří to racionálně zkoumámě, obvinil z toho, že jsme válku zavinili. UFF.

    Stojím za Tomášem Fürstem https://blog.echo24.cz/a/SebH4/vymena-zdvorilosti
    Závěr:
    "... Jeden druhého jsme nepřesvědčili. Václav Hořejší dělá všechno správně: Drží se názorů odborníků na danou problematiku a cituje ze stanovisek odborných společností. Já dělám taky všechno správně: Procházím původní data a dělám z nich závěry v souladu s Evidence Based Medicine. Přesto často dojdeme k opačným závěrům. Co s tím budeme dělat? ...."

    Sice si myslím, že Rusko nemá co útočit na Ukrajinu.

    Ale vím, že vakcíny proti variantě alfa sotva kdy fungovaly proti variantě delta a už vůbec nemůžou fungovat proti variantě omikron. A že imunita po prodělání chrání.

    Stejně tak si ale myslím, že nám Německo a Rakousko nemá co zakazovat stavět jaderné elektrárny. A vím, že jsou šílenci když ty své zavírají.

    Vím, že při těžbě zemního plynu unikne tolik skleníkového plynu metanu, že moderní uhelné elektrárny jsou k životnímu prostředí ve všech směrech šetrnější. A že výroba elektromobilu spotřebuje tolik energie a tudíž CO2, že ani v této bilanci se nikdy autu se spalovacím motorem nevyrovná.

    Vím, že savci mají ve vztahu k rozmnožování dvě pohlaví.

    Západní svět se zbláznil a Rusko vstoupilo do otevřených dveří.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tak. Náš mladý už druhým rokem prohlašuje, že je AB debil. Zatím si vysloužil pár poznámek a pohrůžku důtkou.
    Stále si stojí za svým 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše parababička měla prokázané protilátky, věděla, co to znamená. Nechala se očkovat a bylo jí fakt špatně. Pak volila Babiše. Už má třetí dávku.

      Neočekávejte racionální chování od většinových voličů.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.