Začíná to být jasné - promoření, ne očkování.

 



Pouhý letmý pohled na vývoj v Izraeli a Portugalsku naznačuje, že o tom, kolik seniorů přežije omikron, nerozhoduje, jak je populace proočkovaná zastaralou, polofunkční a krátkodobě působící chemikálií od Pfizeru, ale to, jak je populace promořená a kolik seniorů už nová rýma pozabíjela v dřívějších vlnách. 

Všechna další očkování Comirnaty kohokoli mladšího 65 let jsou nesmyslná a to včetně slavných experimentálních posilovacích dávek. Očkování dětí je zločin a kdo ho podporuje a provádí, měl by být trestně stíhán a potrestán. U lidí starších 65 let je očkování třetí dávkou diskutabilní, protože vytvářené protilátky evidentně proti omikronu fungují jen omezeně. Přesto trvám na tom, že ochrana seniorů, i když jen částečná, opravňovala použití mRNA vakcín v jejich populaci. 

Zastavte už někdo šíleného Flegra a sociopata Kubka. Hořejší už asi ví, že se zesměšnil a Šebo nejspíš také.

Komentáře

  1. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/chlibek-neockovani-do-restauraci-je-spravny-krok-40386115#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=f86ubCMTxgK-202202051012&dop_id=40386115&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    i Chlíbek dneska mluví rozumně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten už se taky zesměšnil.

      Vymazat
    2. Každý z nich nakonec změní názor a budou to vítězové pandemie. A já zase zmizím v anonymitě. Rozpuštěny, vypuštěný... v ponožkách.

      Vymazat
    3. Kubek nezmění názor nikdy, ale jinak si myslím, že budou lidi, kteří si Vás budou pamatovat a budou za Vaši osvětu v době pandemie vděčni.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.