Jsem zpátky na fb, otázka je, jak dlouho.

Tak mi skončil zákaz přístupu na fb a docela rád bych věděl, kdo mě udal. Zákaz vycházel z toho, jak intenzívně jsem bojoval proti píchání zastaralé, neúčinné a možná riskantní chemikálie do savčích mláďátek a taky z toho, jak drsně jsem označil výrobce, od kterého si už nekoupím nic, i kdybych tu viagru potřeboval.


Mezitím jsem psal blog a myslím, že jsem se s tzv. odborníky docela slušně vypořádal. Je sice pravda, že moje příspěvky někdo označil jako vyřizování si účtů ze strany zhrzeného vyhozeného vědátora, ale to mě jen rozesmálo. Zaprvé jsem znechuceně odešel sám a představa, že bych dělal v Akademii, kde neschopní a nepoužitelní jasně převládají (což se ukázalo teď, když měli, psát mluvit a hlavně uklidňovat), je děsivá. Tohle píšu v Heidelbergu, kde se chystám na poslední den setkání týkajícího se mnohoparametrické anaýzy lymfocytů a docela by mě zajímalo, jestli by se na tom více než 5 lidí z Akademie chytalo.

Možná bych měl té čarodějnici Říhové být vděčný, že mě z Akademie vyhnala, protože bych nebyl špičkový specialista v oboru, ale spíš akademická nula, jako naprostá většina akademiků, protože to prostředí z vás nulu prostě udělá. Kolegové Vaška Hořejšího, Blanky Říhové a mnoha dalších by mohli vprávět (a to jmenuji pouze některá "centra" tzv. české imunologické školy).

A taky se připravuju na zítřejší setkání v hotelu Don Giovani, kde už budeme věci kolem nové, perfektně integrované rýmy jen shrnovat. Je to zase jedna zvláštní náhoda - od toho hotelu jsem v září roku 1995 (před skoro 27 lety, to snad není ani možný) odjížděl do výzkumáku v Lelystadu, kde jsem se naučil pracovat se slizničními viry a následně jsme udělali všechny ty práce, které mi pomohly předloni znovu vstoupit na scénu, na kterou jsem už nikdy nechtěl. Ale co, aspoň vím, jak to chodí v rádiu a v televizi.

A taky už vím, jak tendenční a vlastně neschopná jsou veřejnoprávní média. Pokud si k diskusím o jiných tématech selelektivné vybírají tak, jako v době COVIDové, nekoukejte na to a neposlouchejte to - je to úplně zkreslené. Myslím tím Český rozhlas a Českou televizi. Lidé, kteří na vás hyenisticky vydělávali, jména najdete zde
https://www.incorrect.cz/lockdownove-celebrity-ve-stretech-zajmu/
byli slyšet a vidět pořád. My, kteří jsme říkali odborně podložené věci a snažili jsme se uklidňovat, jsme nedostali prostor skoro žádný. Dokonce nás označovali hanlivými výtazy jako dezinformátor, antivax a já nevím, co ještě. Docela jsem se bavil, když redaktor Bumba v Inteview plus útočil na pana rektora Klímu
https://plus.rozhlas.cz/o-sibenice-nejde-lide-demonstruji-proti-autoritarstvi-tvrdi-rektor-klima-8676450
který mimo jiné na toto upozornil.

Takže je to takto - já dostal prostor v ČRo jednou a v ČT asi tak 3 štěky, zatímco biochemik Konvalinka, který problematice až doteď prakticky nerozumí a vydělal na vás milióny na většinou zbytečných PCR testech, měl u paní Tachecí pravidelný pořad, ve kterém vám říkal ty své nesmysly po dlouhou řadu měsíců. Viroložka Tachezy, která nerozlišuje mezi slizničními a systémovými viry, byla vidět a slyšet pořád. O pneumoložce Vašákové, pletoucí si tuberkulózu s virźou, ani nemluvím. A další. Felgr je čestný chlap - za své bláboly, polud vím, nic nedostal.

Věřte mi, kdyby to byl jiný typ viru (chřipka, Ebola, HIV-2..), vůbec bych do toho nemluvil, dostatečné tomu nerozumím, není to můj obor. Kdyby čeští (i česky mluvící zahraniční imunologové) nemlčeli anebo neplácali úplné nesmysly a do toho nevykřikoval své hovadiny Flegr, mohl bych taky mlčet, práce mám dost. Kdyby mě bývali na jaře 2020 v krozovém štábu naslouchali, mohli jsme mít polovinu zemřelých.... Ale ozvat jsem se musel, protože tomuhle konkrétně v Česku rozumím nejvíc a nemohl jsem se dívat, jak vám lžou, že očkovaní budou chránění a nebudou to roznášet, že proočkováním všeho, co se podobá člověku, slizniční virus vymýtíme, že to bez očkování pozabíjí mladší lidi a spoustu dětí. Že čím vÍc Pfizeu, tím víc Adidas. Že budou další a strašnější vlny, že to bude donekonečna mutovat. Že prokázané protilátky nic neznamenají a že imunita vyvolaná očkováním je mnohem lepší než ta přirozeně získaná. Že protilátky vyolané očkovaním chrání, ale ty získané infekcí nejsou významné. A navíc vám vůbec neřekli, že imunita proti SARS Cov-2 vůbec prvotně na protilátky nespoléhá, ale první linií jsou zabijácké T lymfocyty (CTL) sliznic i systému. A taky vám neřekli, jak se testovala účinnost a bezpečnost mRNA vakcín. Ale to už všechno víte, že :).

No nic, stalo se a nezapomeňte. Bude se vám to hodit, až zase přijde nějaká epidemie. Tedy pokud nám ji ten zešílevší rusák vůbec dovolí.

Ptáte se mě, jestli budu komentovat Ukrajinu. Ani ne. Odjakživa sem píšu, co jsou rusáci zač, chybějící velké písmeno není překlep. Přímo a aktivně se podíleli na vzniku obou předchozích světových válek a vypadá to, že nechtějí zůstat pozadu ani tentokrát. Bůh nás před tou asijatskou verbeží ochraňuj.

Pokud mě ještě jednou zablokujou, už se sem nevrátím anebo si založím nějaký skrytý účet. Anonymní, nablblou a bezdůvodnou cenzuru tohoto typu nesnáším a byl jsem s metasvětem trpělivý dost.

Myslel jsem, že tohle je diskusní fórum, ale teď už ani nevím. Fotit jídla, psy, krajinu a sám sebe a pak to posílat lidem, ketří o to většinou nestojí, není to, co bych chtěl pravidelně dělat.

Komentáře

  1. To se tedy pleteš, když si myslíš, že až přijde SARS-Cov3, dopadne to lepší.

    Válka na Ukrajině všechno spláchne a kdoví jestli se vůbec kdy zbavíme roušek. V Rakousku to už vypadalo, že zrušení povinné vakcinace je na spadnutí, místo toho všechno, co mělo platit od 1. března, platí. Nepomůže ani certifikát o kontraindikacích, který do 28. 2. dával v podstatě svobodu. Vláda ma "důležitější úkoly".

    Ti mrtví navíc s PCR pozitivitou na SARS-Cov2 i bez ní těm vojevůdcům projdou, i když jich je zatím jen v Česku víc než mrtvých civilistů ve válce na 4x vetší Ukrajině. A budou zas velet, až přijde čas. Protože kvalitní lidé na Akademii a na Univerzitách si vezmou příklad z Tebe a půjdou za lepší peníze dělat zajímavější práci.

    O lidech v politice nemluvě. Představ si dvě nebo tři volební období jen sedět a hlídat si, aby tě někdo nepřeskočil na kandidátce. To člověk s jakoukoliv reálnou kvalifikací nemůže ve zdraví přežít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě Ti rusáci. No, všimni si, kdo je jejich největší kamarád na "správné straně". A kdo ty největší kamarády 12 let řídil a jak jsou kompetentní ti, kdo je řídí teď. To není asijká mentalita, to je nelineární dynamika stáda Homo sapiens. Možná se trochu liší interakce těch stád pod vlivem jazyka, fajn, Česky se tak lehce nemlží. Ale jsme v pasti....

      Vymazat
  2. Pane doktore, každý Váš text, video jsou zajímavé. Rozšiřují obzor a pomáhají zachovat si zravý rozum. Díky za to.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže ani ne měsíc? :- D Jsou to magoři. Dobře to píšete. Díky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.