Očkování proti rýmovému viru už nedává vůbec žádný smysl a mělo by se na něj zapomenout.

Stále více se ukazuje, že jsem měl od začátku pravdu, že tzv. vkacíny, neboli krátkodobě působící, nepříliš účinné a téměř od začátku zastaralé chemikálie od firmy Pfizer i dalších výrobců, byly navržené tak, aby chránily část seniorů se slabou nebo již žádnou buněčnou imunitou před těžkým průběhem nemoci COVID-19. Veškerá další použití byla minimálně zbytečná, ne-li nebezpečná a hlavně naprosto neúčinná ve smyslu šíření viru uniklého z laboratoře v čínském Wu-chanu a pomalu mutujícího do nových variant. Očkování dětí je a bylo svinstvo, které mě pšesvědčilo, že schvalovací agentury i WHO se mohou občas stávat loutkami v rukou mezinárodních famaceutických korporátů.  

Největší dezinformací celého období tzv. COVIDu bylo tvrzení, že očkování chrání před nakažením a dalším roznosem viru. U nás se toto nesmyslnétvrzení šířilo kampaní hloupě nazývanou Tečka, která byla šířená téměř všemi členy vakcinologické a epidemiologické společnosti, například Prymula, Maďar, Chlíbek a ministry zdravotnictví, jmenovitě Vojtěch, Blatný a Válek, jejichž výroky jsou už legendární. Ovšem na tom, že očkovaní své bezinfekčnosti uvěřili a ve své nevědomosti pozabíjeli spoustu svých i cizích seniorů, nesou vinu i tzv. odborníci z iniciativ Sníh a MeSES i imunologové, kteří sice problamatice slizniční imunity absolutně nerozumí, ale museli do všeho žvanit, jmenovitě Hořejší a Flegr.

Nejvíce vražedné bylo tupé a populistické řízení pandemie, kdy se po relativně klidném létě 2020 a ještě před dostupností vakcín, které mohly ochránit zranitelnou část populace, nechal virus rychle a masově rozšířit po celém území a do pečovatelských zařízení. Za toto nese plnou odpovědnost tehdejší premiér Babiš a připosraný ministr zdravotnictví Vojtěch, který sice o masovém šíření infekce vědel, ale nebyl schopný se svému chlenodárci včas postavit, prostě volby. Infekci, a to mnohokrát opakované reinfekci, celé populace nešlo, nejde a nepůjde zabránit - SARS Cov-2 se už stal klasickým, vysoce infekčním a "navždy" cirkulujícím  respiračním virem, který bude způspobovat opakovaná nachalzení, někdy i s těžším průběhem. O tom se mohli přesvědčit a stále přesvědčují proočkovaní lidé, z nichž někteří prožívají nákazu omikronem a jeho subvariantami docela viditelně. Šlo to ale celé na podzim a v zimě 2020 zpomalit, nekrást seniorům první dávky vakcín a tím jich několik tisíc zachránit. Náš čtyřicetititisícový masakr mezi lidmi nad šedesát, který nás zařadil na jedno z předních míst v úmrtnosti na celkem banální infekci novým typem rýmového viru, je důsledkem hloupého a nezodpovědného vedení protiepidemických opatření a nezvládnutí začátku očkovací kampaně. Vojtěch za to dostal trafiku ve Finsku, což však nepřekvapuje v zemi, kterou vedl trestně stíhaný udavač ve spoluráci s pomstychtivým bezohledným dědkem, vysmívajícím se elementrárním principům slušnosti a spravedlnosti. Někdy mám chuť uzavřít, že si ten masakr ve svých řadách voliči těch dvou zasloužili. Kdyby to ale kosilo jenom je... 

Ale rozhodně platí, že si to část populace vybrala a tak si taky odskákala. My s nimi, bohužel. 

Jak dlouho si ještě budeme hrát na masívní testování přítomnosti jednoho z mnoha druhů respiračních virů, živit společnosti vyrábějící testy a kolik vakcín ještě budeme muset zlikvidovat, nevím. Je zcela jisté, že ti, kteří to způsobili a udělali si na tom PR, se celé věcvi jen tak nevzdají. 

Teď máme i jiné starosti, takže koronahysterie je, alespoň mediálně, dočasně potlačena. Ale ona se vrátí a již brzy na vás začnou útočit s novými zbytečnými chemikáliemi, vyvolávat strach a šikanovat ty, kteří žádné očkování nepotřebují. Už léta říkám, že SARS Cov-2 a naše adaptivní paměťová imunita to zvládnou samy. Stalo se. a jestli jsou mladší generace a část dětí proočkováni, s ústupem koronavirové pandemie nemá vůbec nic společného.          

Neposlouchejte žvásty o deltakronu. Většina z vás už je tak imunní, jako může být a rým se nezbavíme. Nikdy. Tedy pokud nás jich nezbaví zešílevší zakomplexovaný rusák. Možná by to bylo pro další budoucnost planety lepší. 


Komentáře

  1. Že by vakcíny byly navrženy tak, aby chránily seniory se slabou nebo žádnou buněčnou imunitou , je technicky nesprávná interpretace. Cituji z Tomáše Fürsta https://blog.echo24.cz/a/SebH4/vymena-zdvorilosti

    " Registrační studie vakcín ..... Proběhly na dospělé populaci, ukázaly vysokou účinnost proti endpointu „positivní test na koronavirus“. Měly mnoho závažných nedostatků, o kterých si s vámi rád podrobněji promluvím, jestli chcete (špatná věková skladba, špatná komorbiditní skladba, naočkování placebo větve 2 měsíce po konci, ....). Comirnaty trial nesledoval jako endpoint celkovou mortalitu (ve skutečnosti se mezi placebo a aktivní větví nelišila)...... "

    Ve skutečnosti senioři a lidé ohrožení komorbiditami ve studii nebyli dostatečně zastoupeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve skutečnosti, a to všude, chránila jednoduchá opatření jako bylo
      (1) maximální rozsah home office, pokud možno s pobytem mimo město,
      (2) otestovat a případně izolovat infekční osoby,
      (3) pokud možno nezavírat školy, protože jediné řešení pro rodiče je hlídání seniory a to vede logicky k přenosu od rodičů na seniory,
      (4) podporovat outdoorové sporty, jinými slovy například lyžařské vleky ano, ale ohlídat kapacitu a neotevírat u nich hospody.
      (5) Správné používání respoirátorů, to jest minimálně a po použití hodit do biohazardu nebo (možná, moc tomu neveřím) do igeliťáku a vyprat na 70o .

      Rozhodně ničemu neprospěl zákaz vycházení po 10. hodině....

      Vymazat
    2. Jenže zase podle mě budou tlačit na to, aby se lidi očkovali další dávkou a bojím se, že oživí režim TEČKA a my neočkovaní se nedostaneme k holiči a do kina.

      Vymazat
    3. Jako imunolog, který ví, co vnitrosvalové vakcíny vyvolávají, trvám na tom, že byly navrženy tak, aby chránily vnitřek těla (systém) lidí, kteří nemají z důvodů pokročilejšího věku nebo nějakého imunodeficitu (třeba vyvolanéhi i stresem) dostatečno sližniční T buněčnou imunitu později doplněnou sekretovanými protilátkami třífdy IgA, jejichž nástup ovšem přichází pozdějim většinou řpi reinfekcích a jeichž přítomnsot se velmi špatně měří.
      Jestli je tak navrhli vědomě, to nevím, spíš ne, protože obecně je znalost slizniční imunity a její adaptivní složky mizerná. Domnávám se, že toto zaměření vakcín je spíš důsledek, než přířina jejich povahy.
      Buď to nevěděli nebo nám lhali, když v čele se "slovutnými" imunology posílali pod jehlu mladé zdravé lidi a ještě jim namluvili, že tím se stanou bezinfekčními. Svinstvo, ať úmyslné nebo neúmyslné.

      Vymazat
    4. Jo, ale pak byla registrační studie udělaná chybně. Protože ti, na které měla mířit, byli minimálně zastoupeni. Naopal byli tam zastoupeni lidé, kteří přežijí jak virus, tak vakcínu.

      Je to perfektní kšeft, uvařit (nebo jen "nechat uniknout") virus, na který máš předem připravenou vakcínu.

      Číňanům se to taky hodilo aby zas omezili pohyb lidí a sjednotili myšlení. Možná to byl taky cíl.

      Dalším důsledkem, otázka je, zda zamýšleným, bylo ukázat, že západní věda není schopna provést exaktní měření a ta vztáhnout k výsledku pozorování. Hořejší je hlavně hrozně naivní, tak to řekl Tomášovi Fürstovi natvrdo: Jak byl experiment proveden mne nezajímá, zajímá mne, co říkají moji kamarádi ze západu. Ale řekl to i Konvalinka než mne zablokoval. Nejspíš tak fungovala věda do nějaké míry vždycky, hlavně medicína. Ale vědců nebylo až tolik - bylo jich co univerzitních kateder a i těch bylo mnohem méně - takže na každého bylo víc vidět a blbosti se hned provalily. Navíc fungovala každodenní kontrola prostřednictvím studentů.

      Vymazat
    5. Chybně je opravdu eufemismus. Copak Dormitzer (tehdy tam pracoval) a Gruber (tehdy pracovala v FDA) a Krause (také mezitím rezignoval) mohou udělat takovou školáckou chybu? Ne? Pak nám asi nezbyde si přiznat, že šlo o politiku, ne o vědu.

      Vymazat
  2. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-pred-podzimem-bude-pro-cast-lidi-nutne-preockovani-proti-covidu-rekl-valek-196199#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=kp7uySOUvmL-202203310933&dop_id=196199&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    aha, takže prej každej rok včelička, říká pan Válek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což nám ale není nic moc platné, když tihle blbci mají moc nám omezovat žití.

      Vymazat
    2. Důrazně všechny pořád žádám a prosím: Nestrašte, co hrozného na nás stát chystá. Nemá to smysl. Smysl má dělat reálné věci. Strašení a beznaděj je to, na čem kovidistický režim stojí.

      Vymazat
  3. Mají to nasmlouvané do předu, skrze závazek přes Evropskou komisy. Platíme za to 7,5 miliardy ročně, přece to všechno nevylijí, raději to zkusí někam píchnout. A aby to stálo skutečně zato, tak investují ještě dalších pár mil. do kampaně, Válek nám ji už slibuje, stejně jako smrt…

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/fiala-covid-nemecko-izolace-onemocneni-vlada.A220404_104805_domaci_mgn

    Otázka je, zda bez toho očkování by to nebylo lepší, ale to se asi nikdo nedoví. Když jsem měla jako neočkovaná omikron, souběžně se mnou ho měla spousta dalších lidí, zajímavé bylo, že ti, kteří byli plně očkovaní, mnohdy měli těžší průběh než neočkovaní. Proč?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.