Oni tam ještě jsou?

S hrůzou a zenchucením jsem si přečetl, že Češi pokračují v KHL. V době, kdy celý svět vidí, co jsou rusáci za prasata, jim dělají cirkus? No, nerozčilujte se, patří to sem. Je to imunitní reakce. Sice je to spíš neurominuita, ale stejně.... Takže brankář Hrubec.... A další? 

Komentáře

  1. Němci pomalu začínají docházet k názoru, že to, že jim od roku 1998 v rámci deokratických voleb vládli lidé, kteří měli velmidobré vztahy s Ruskem, nebyl úplně nejlepší nápad. Tak těch pár hokejistů nech být. Můžeš být naopak všeobecně hrdý že náš konflikt s Rusy následně vyšetřování ve Vrběticích byl vyřešen tak razantně, že to každého překvapilo. Dlouho před začátkem války na Ukrajině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně připadá sprostý vyloučit všechny ruský sportovce odevšad, i když s válkou nesouhlasí a nomionovat do nároďáku lidi, kteří v Rusku baví Putina a jeho lidi. Nezlob se. Byl jsem požádán, abych tam jel na poporu. Už nikdy, ani kdyby mě měli vyhodit z práce

      Vymazat
    2. Český hokej je stejně odepsaná kapitola...

      Vymazat
  2. Jak to myslíte s těmi Vrběticemi? Ten sklad si přeci majitel zapálil sám. Vyvážely se odtud zbraně do zakázaných oblastí(s požehnáním statu) a přišlo se na to. Koudelka sprostě fabuloval. Na toho, doufam, ruka spravedlnosti ještě dopadne.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.