Svět ovládnou Asiaté. My jsme prostě příliš normální.

Ač to podle nadpisu nevypadá, je tento příspěvek o globalizaci a šíření infekcí, respektive obyčejném debilním lidském strachu.  Sedím v Bělehradě na letišti. Jsem už na nástupišti A6. Nikdo z personálu nemá tlamokryt a jen se mě formálně zeptali, jestli ho mám s sebou. Na palubě ho Rakušáci, coby propagátoři povinného živení firmy Pfizer, požadují. OK, jejich země, jejich letadlo, jejich pravidla, jejch povinné očkování, jejich debilita.   

Je strašná škoda, že mám vybitý mobil. Vedle mě sedí skupina asiatů, všichni v oblecích jako z laborky pracující s ebolou, na tlamách FFP2 "and hihger". Dítě mají obalené do toho samého obleku menší velikosti, navíc má štít a evidentně se dusí . Vypadá jsko malá čínská zrůda obalená do bílého plastikového obalu s modrými pruhy. Je to příznačné, přízračné a vypadá to debilně.

Připadám si příliš normální na to, abych s těmito Marťany sdílel nástupiště. Teď si vedle mě jedna ta bílá obluda sedla. Na sedačku, která je označená jako oddělovací. Kýchnul jsem si. Nereaguje.... 

P.S.: Bělehrad bez Bělehradu jako Žďár bez Žďáru. Lokál říká ve Žďáře, takže v Bělehradě.  

Komentáře

  1. Německo, stát, který dal světu moderní vědu a technologie, nejbohatší stát Evropy, po 16 let volil agentku komunistické státní policie za kancléřku. Předtím čtyři roky měl za kancléře člověka evidentně též placeného Ruskem. Jejich prezident považuje teroristku z Rudých brigád za jednu z největších žen 20. století.

    V USA ruší v mnoha městech policii a nechávají vládnout gangy.

    V Austrálii po dva roky provozovali koncentrační tábory. Na Novém Zélandu kvůli dvěma prokázaným infekcím (lehce v rámci chyby testu) zastavili život.

    V České republice nikdo nezaznamenal, že jsme měli o 25 000 mrtvých více, než ve srovbatelných zemích, a strana, která za to byla zodpovědná, má po volbách největší poslanecký klub. Nikdo z opozice nebyl schopn jasně formulovat že to tak bylo.

    Asiati, kteří se oblékli do skafandru, jsou jen viditelnější. Ale celkový stav mysli té části lidstva, která je napojena na síť, je dost podobný.

    Ostatně - právě dnes Rusko dosáhlo toho, co Sovětský svaz nikdy. Třese se před ním celá západní Evropa.

    OdpovědětVymazat
  2. Celé to je postavené na tom, že se o nás někdo musí postarat, sami to nezvládneme a na strachu. Eurosocialismus v praxi. Přitom nic takového nepotřebujeme, jednoduše pokud se tady objeví nějaká strašná nemoc, tak se lidé budou chránit sami, stát k tomu nepotřebují, snad jen pravdivé informace. Ale to už se dnes nenosí.
    PS: když už zmiňujete Rusko, chápete, proč kolem nové rýmy vyšilují skoro jak my?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť říkám, že se nelišíme. Lidé bez jakékoliv odborné kompetence řídí stát - vzorový příklad ministryně Lankšídlová pro vědu - a bojí se udělat rozhodnutí a nést za něj zodpovědnost. Logicky. Ale musí je občas udělat. Proto je nutné navodit stav, kdy se každá technicky správná informace dá potlačit. V Rusku je to snazší, to není tak moc na síti, ale když je příležitost, tak proč ji nevyužít.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.