Epidemie SARS Cov-2 zpomaluje. Zato epidemie lidské tuposti nabírá gády.

Tenhle blog je věnován již poměrně nevýznamnému viru, na kterém si ovšem Pfizer a další namastili kapsy. Už se tomu skoro vůbec nevěnuji, protože to nedává žádný smysl. Ale čas od času mi na pozadí důležitějšcáh zpráv nějaká ta informace vyskočí. 

No a závěry jsou jasné. Válek je blb.

Komentáře

  1. Z jiného fóra:

    Jsem přesvědčen, že v tomto se brzy inspirují i u nás a v EU. Například Dušek s covidem atp. Práce s daty pak začne být tím pravým adrenalinovým sportem. :-)

    Turecká vláda připravuje zákon, podle něhož bude hrozit jeden až tři roky vězení za publikování statistických údajů bez souhlasu státního statistického úřadu. Informovala o tom agentura Bloomberg.

    Pokud budou chtít analytici publikovat jakoukoli studii se statistickými výsledky, budou muset nejprve podat žádost k Tureckému statistickému úřadu (TÜİK). V ní musejí uvést, jakou metodu sbírání údajů a jejich vyhodnocování použili. Bez souhlasu státního statistického úřadu nebudou smět studii zveřejnit.


    https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/turecka-vlada-navrhuje-az-tri-roky-vezeni-za-publikovani-nestatnich-statistik-40394126

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak holt budeme mluvit v kódech. Navrhuju první kódový pár: Místo Fiala, Válek a Rakušan navrhuju Moravec, Prokopec a Hrazdíra.

      Vymazat
    2. Ty brďo! Je to jasný, ADRENALIN je ten důvod - lze rozšířit na kdeco, co se ve světě děje. Medicína by se měla soustředit na dostatečnou výrobu, distribuci a vyhledávání potřebných a včas jim šoupnout injekci.

      Vymazat
  2. Tato skutečnost v souvislosti s osobou V. Válka byla zjevná od chvíle, kdy poprvé otevřel chlebárnu ve veřejném mediálním prostoru…

    OdpovědětVymazat
  3. Z jiné diskuse:
    Robin Bednarz
    Nevěřím na náhody.
    Oni nejsou úplně blbý jak se prezentují. Ty různé rozhodnutí, které znehodnotila sbírané covid "data", jsou cílené. A pak už nikomu se nedá vysvětlit, že když na příjmu nemocnice se neeviduje důvod hospitalizace otestují všichni neočkovani a očkování s evidentními covid příznaky, tak pak se vytvoří covid maglaiz data. Zcela jiná než realita.

    Dalibor Stys
    Jenže lidé, i my, jsme jim to dovolili. Ve volbách volila většina lidí vojevůdce, který nechal zabít 25 000, spíš tedy ještě víc, vojáků zbytečně. Prezident dal největšímu generálovi, který tím byl vinen, medaili za zásluhy. Tak máme, co jsme chtěli.
    Ivan David kdysi reprodukoval rozhovor s Milošem Zemanem kde ID tvrdil, že když lidé poznají, že jim nekdo lže, budou se podle toho chovat. Na to MZ že to není pravda a lidé se ještě dlouho po takovém odhalení chovají pořád stejně.
    My dva jsme se párkrát slovně střetli a byla to naprostá blbost. Proč? Já jsem tvrdil na základě dat, že očkování nefunguje a nikdy nefungovalo. Vy - a většina SMIS - že fungovalo. Ale ve skutečnosti je to tak, že bychom si měli najít zemi (z důvěryhodného kulturního okruhu), která měla v době Covidu přepočteno na počet obyvatel nejmenší nadúmrtí. To je dolní mez úmrtí na Covid. Všechna nadúmrtí nad tuto hranici ve všech zemích byla způsobena špatnými opatřeními, byla zbytečná.
    Teprve když vyloučíme všechna ta nadúmrtí způsobená něčím jiným, můžeme se bavit o účinnosti očkování proti úmrtí. Proč jsem tuhle jednoduchou argumentaci konzistentně nepoužíval celou dobu? Zaměřil jsem se na bezprostřední problém a podstatu jsem nevnímal dost soustředěně.
    Jakákoliv chybná data - což jsou téměř všechna - se dají použít tak a nebo naopak. Bohužel tohoto charakteru je spousta vědeckých dat v biologii, medicíně, biochemii atd.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.