Už brzy se Sluníčko převalí přes obratník, dny se začnou zkracovat a přijde léto. Třetí léto, kdy tu s námi bude čínská rýma, důsledek existence zhovadilého asijského režimu a jeho nepravidel doprovázeny h strašným státním terorem proti vlastnímu obyvatelstvu. Hodně se toho v těch dvou a půl letech událo a nakonec se ukázalo, že ne nějaká nová a rýma, ale zchytřelá opice je to největší nebezpečí a nic na tom nemění to, že jsme se v posledních desetiletích zdánlivě někam posunul. Naše podstata krvelačných stvoření podléhajících vlivu zničujících vůdců a iracionální nenávidějících vše jiné se nemění a snad ani změnit nemůže. Jsme zpátky - zlodějina, lež, nenávist a strach se stávají normou. Poslouchám inteligentní lidi, jak přemýšlejí, na čem co nejvíc vydělat, ale nezoufám si. Jsem holt příslušníkem národa se zdegenerovanou mentalitou, který si v Primě volbě zvolil jako svého nejviditelnějšího reprezentanta snad největší mentální zrůdu, jakou mohl. S tím nic nenadělám. 

A také s tím, co se stali součástí mého života v posledních par letech. Přes všechno, co jsme díky několika málo jasnozřivým lidem věděli, přes všechny narůstající důkazy o tom, že teroie byla správně a to, čemu se říkalo vakcíny nebude jako vakcíny fungovat se má máš valila a bude valit kampaň, jejímž jediným cílem je nechat vydělat  Pfeizer a další podvodníky a zároveň zakryt blbost a neschopnost těch, kteří jim uvěřili, podepsali děsivé nevýhodné smlouvy a ještě z toho měli zisk.

Už brzy se vrátím na fb a než mě znovu zablokují, poděkují všem, kteří pochopili, pošlu do zadku blbečky a začnu psát o tom, co je pro mě aktuální. A až se vrátí ta banda hovad, kteří donutili k očkováni mladé lidi a doporučovali, povolili a prováděli očkováni bezbrannych děti, tak se zase ozvu.

Vnitrosvalová vakcina nikdy nemohla, nemůže a nebude moci zabránit šíření respiračního viru, nechranimprotok onemocnění a jediné, k čemu je a měla být použita je ochrana seniorů bez dětské protivirové imunity, kteří o to stojí. 

Vše ostatní jsou lži a lidé jako Šebo, Hořejší a Flegr by měli být poznání před soud za šíření popasnych zprava anebo být přinejmenším zbaveni vědecké příčetnosti. 

Portugalci se nechali proočkovat a mají desítky tisíc nakažených denně a zemřelých denně násobné víc než my, kteří jsme se promořili, svou daň svinstvu umělému z Činy už zaplatili a na nablblé plošné očkováni se v rozumné míře vykašlali. 

Kdo to pochopil, má buď, kdo ne, je blbeček popírající fakta a s tím se nedá nic dělat.

Komentáře

  1. Moje uznání máte, pane doktore, že se nebojíte psát. Doufám, že už člověk nebude potřebovat tečku v mobilu k tomu, aby mohl do divadla, na oběd, k moři, na výlet, na hrad....uvidíme, zda tu budou lidi, kteří budou volat po jejím oživení. První odstavec, co jste napsal - bohužel, opět pravdivý až tak, že z toho mrazí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Držel jsem se dlouho, ale tohle je už přes čáru.